Transparent
Inloggen
Sluiten

Lisandro Magallán ontbreekt ook in Almelo, Frenkie de Jong onzeker

8 februari 2019 13:09

Op de persconferentie van vrijdagmiddag maakte Erik ten Hag bekend dat Lisandro Magallán het duel tegen Heracles Almelo moet missen. De Argentijnse verdediger raakte in het duel tegen Feyenoord geblesseerd en miste om die reden vorige week ook al het duel tegen VVV Venlo. Frenkie de Jong is een twijfelgeval. "Hij is gisteren uitgestapt op de training. Vandaag gaat hij wel weer trainen", aldus Ten Hag.

Noussair Mazraoui heeft de training ook weer kunnen hervatten. "Als hij vandaag goed doorkomt, is hij morgen beschikbaar", zo gaf de trainer van Ajax aan.

De nieuw aangetrokken doelman Bruno Varela is ook geblesseerd geraakt en moet om die reden het duel tegen Heracles missen.




Tags

almelo jong magallan hag heracles doorkomt feyenoord mazraoui uitgestapt varela vvv

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos