Transparent
Inloggen
Sluiten

'Na Johan Cruijff ArenA ook Ziggo Dome uitverkocht voor wedstrijd tegen Real Madrid'

8 februari 2019 07:49 - De Telegraaf

Ajax heeft voor de Champions League wedstrijd tegen Real Madrid een record aantal kaarten weten te verkopen, zo weet De Telegraaf te melden. De club heeft in totaal 67.000 kaarten verkocht voor de wedstrijd tegen de regerend winnaar van de Champions League. De Johan Cruijff ArenA was vrijwel direct uitverkocht, waardoor Ajax besloot een viewing party te houden in de Ziggo Dome. Ook deze 14.000 kaarten zijn inmiddels verkocht.

In de Ziggo Dome zullen er ook optredens plaats vinden van de wereldberoemde dj’s én Ajax-fans Sunnery James en Ryan Marciano. Ook Diggy Dex en Peter Beense zullen optreden. Rafael van der Vaart, John Heitinga, Michael Reiziger en Sjaak Swart zullen de wedstrijd gaan voorbeschouwen.

Indien de viewing party een succes wordt zal het bij plaatsing van Ajax voor de Champions League vaker plaats gaan vinden. Volgens De Telegraaf is de belangstelling voor de wedstrijd zo groot dat Ajax de Johan Cruijff ArenA drie keer had kunnen uitverkopen.

Meer op De Telegraaf


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Geweldig toch! En de media maar blijven volhouden over de kille club Ajax en het verheerlijken van het" Feyenoord Legioen" sowieso Europees is Ajax 1 van de fanatiekste clubs! Zowel uit als thuis! Misschien voor de beker ook een Ziggodome open gooien?
 
7 maanden geleden
Goed idee El Nico; je weet maar nooit.
7 maanden geleden
Had 2 zitplaatsen gewonnen voor deze happening maar moest helaas afzeggen i v m prive.Ben nu wel een beetje jaloers dat ik er niet bij kan zijn.Allemaal een toffe avond toegewenst met een 2-0 voor Ajax
7 maanden geleden
Geweldig! Je zal maar supporter zijn van deze mooie club:-) Sfeer en alles in de Arena en ZiggoDome is ongetwijfeld top. Nu nog hopen dat dat extra beloond wordt met een mooie verrassende partij voetbal in ons voordeel. Moet kunnen toch? Geloof-hoop-liefde...
7 maanden geleden
Goed nieuws, en het kan nog mooier worden als er geen boete,s worden gegeven
voor het aansteken van vuurwerk. Ik wens het sfeervak heel veel kijk plezier toe en ben heel benieuwd met wat voor moois zij te voorschijn zullen komen.
7 maanden geleden
En voor de mensen thuis een virtual reality ervaring. Een speciale 360 graden camera plaatsen met surround geluid. Zodat je de wedstrijd thuis live kan zien in VR.
7 maanden geleden
En maar denken dat ze in 010 de grootste zijn nou vergeet het maar volgens mij kan de Arena wel 10 keer uitverkocht zijn, ik blij want ik heb 2 kaartjes samen met mijn zoon genieten in het mooiste stadion van Nederland.
7 maanden geleden
Geweldig! Alleen ben ik bang dat als Ajax net zo speelt als gisteren het een enorme anti climax gaat worden. Ik wil niet lullig doen hoor maar dan zou het zo maar eens een nulletje of 8 voor Madrid kunnen gaan worden.
7 maanden geleden
Dat wordt een zware teleurstelling.... Tot de winterstop had ik nog wel hoop dat Ajax iets zou kunnen bewerkstelligen tegen Real, maar de laatste weken verwacht ik helemaal niets meer. Een Ajax dat helemaal nergens op lijkt tegen een Real dat met grote stappen aan de terugweg is begonnen.... ik denk 0-5 in Amsterdam en 3-0 in Madrid.
reactie verwijderd

Laatste nieuws