Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax contracteert 16-jarige Deen Christian Rasmussen

6 februari 2019 12:47 - Ajax.nl

Ajax heeft de 16-jarige Christian Rasmussen gecontracteerd. Dat heeft de club bekend gemaakt via haar website. Het contract gaat in op 1 juli 2019 en zal een looptijd hebben van drie jaar. De transfer is wel onder voorbehoud van akkoord door de FIFA.

Rasmussen speelt momenteel nog in zijn thuisland Denemarken voor FC Nordsjælland. Vanaf komende zomer zal hij deel gaan uitmaken van de selectie van Ajax onder 17.

Meer op Ajax.nl


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Alvast welkom bij onze mooie club.
7 maanden geleden
Misschien handig om in het bericht te vermelden op welke positie deze jongen speelt.
7 maanden geleden
In filmpje hoor je dat hij een aanvaller is. 16 jaar en groot, veel goals en assists! denk dat we er wel goed aan hebben gedaan. Welkom!!
 
7 maanden geleden
Groot zijn lijkt me nou niet bepaald het allerbelangrijkste voor een rechtsbuiten. Ik zie liever dingen als "goede dribbel", "snel", "kan een mannetje passeren".
7 maanden geleden
We hebben de laatste jaren vaak Scandinaviërs aangetrokken in de jeugd, maar veel zijn er ook weer via de achterdeur vertrokken. Zelfs degenen die wél het eerste hebben gehaald, stelden op termijn uiteindelijk toch vaak teleur. Sceptisch dus, maar we gaan het zien. Hopelijk maakt deze het.
 
7 maanden geleden
Datzelfde had ik ook bij het lezen van dit bericht. Nou ja als ik één ding geleerd heb is dat niet elke tulpenbol uit komt. Om me maar een beetje Hollands uit te drukken. Het zou toch interessant zijn als Marc Overmars ietsje meer op de voorgrond treedt met al het transfergeweld. Gewoon even een praatje op AjaxTV. Zo staat deze supporter er in ieder geval in! :-)
7 maanden geleden
Om op het niveau te blijven is die aankoop wel heel erg belangrijk, op dit moment is PSV AZ en Vitesse een inhaalslag aan het maken die zijn weerga niet kent. Zelfs de voetbal vrouwen raken achterop.

Laatste nieuws