Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax bindt ICONIX als sponsor voor liefst 9,5 jaar

6 februari 2019 10:55 - Ajax.nl

Ajax heeft via de officiële website bekend gemaakt dat het ICONIX aan zich heeft weten te binden als sponsor voor de komende 9,5 jaar. Het doel van de samenwerking is om de nieuwe energiedrank te lanceren en bekend te maken bij de consument. ICONIX is vanaf volgende maand in Nederland verkrijgbaar.

Menno Geelen, CCO van Ajax, geeft aan blij te zijn dat het ICONIX als sponsor heeft weten te binden. "Het verhaal en de ambitie van ICONIX spraken ons aan. Wij denken ook dat deze categorie functionele drankjes, waar veel over gesproken en geschreven wordt, een alternatief nodig heeft", aldus Geelen. "ICONIX biedt een smakelijk, verantwoord en ander type energiedrankje en onderscheidt zich met zogeheten focused energy in plaats van alleen maar meer energie. We zijn content met deze langdurige overeenkomst, met een looptijd van liefst 9,5 jaar. Dit geeft de ambitie van ICONIX weer en spreekt bovendien vertrouwen naar elkaar uit."

Meer op Ajax.nl
Tags

iconix sponsor geelen cco consument energiedrank energy nederland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Lijkt me een mooie deal van die Geelen en v d Sar mag voor de buhne ook nog even op de foto.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom backup berghuis bergwijn bertjek bertrand boerhout branco brobbey elsimao farioli forbs gaaei gooijer hato kaplan kiki lcv oranje rasmussen rcm reijnders rensch rijkhoff sevic sosa sutalo timber traore wijndal