Transparent
Inloggen
Sluiten

'Marc Overmars belangrijkste kandidaat als technisch directeur Arsenal'

3 februari 2019 11:56 - Daily Mail

Volgens het Engelse Daily Mail is Marc Overmars de belangrijkste kandidaat om komende zomer als technisch directeur aan de slag te gaan bij Arsenal. Volgens Ajax hebben de Engelsen nog niet gesproken met Arsenal, maar Overmars zou wel een cv hebben dat voldoet aan de eisen van Arsenal.

Naast Overmars is ook Monchi van AS Roma nadrukkelijk in beeld, terwijl er ook gekeken wordt bij de Spaanse clubs.

Meer op Daily Mail


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Beste Marc, blijf jij nou maar zitten waar je zit, dan zit je goed genoeg:-)
Je vraagt nog wat meer krediet aan directie en bestuur om de besten te mogen binnenhalen, mag je zelf ook nog wat extra hebben, en komt alles goed. Toch Marc?
7 maanden geleden
Nog even zo doorgaan dan kunnen we volgend seizoen als amateur club verder. Pfffffffffffff ik wordt hier strondziek van.
7 maanden geleden
Gerucht gaat al langer, niet de indruk dat Overmars gaat happen. Als Arsenal niet uitkijkt wordt het straks een soort Everton van Londen, dus na Chelsea en Spurs. Veel te dure overbodige spelers vs de begroting. En Amerikaanse eigenaren die ook nog vele andere clubs hebben, oa de LA Rams
 
7 maanden geleden
Die wel in de Superbowl staan, maar dat terzijde ;-)
7 maanden geleden
Arsenal is al jaren aan het afsterven als club.Lekker in A'dam blijven Marc.
7 maanden geleden
Ik heb nog altijd liever Marc Overmars als Directeur Spelersbeleid dan Martin van Geel! :-P
7 maanden geleden
"Volgens Ajax hebben de Engelsen nog niet gesproken met Arsenal"??
Klopt volgens mij niet echt.

Wat Overmars betreft;
Ik zou het zonde vinden, waneer hij de overstap naar Arsenal zou maken.
Heeft veel geld gegenereerd met zijn ondehandelingen. Zitten mischien ook wel wat missers bij, maar de balans spreekt behoorlijk in zijn voordeel. Aankomende zomer kunnen we hem zeker niet missen. De leegloop die de media voorspelt, zal ingevuld moeten worden.
7 maanden geleden
Als Marc vertrekt dan moeten we van Gaal halen en hem niet naar Rotterdam laten gaan!Als dat niet gebeurt zitten wij met de gebakken peren. Ik hoop dat van der Sar bij de les is.
7 maanden geleden
Wie had ooit kunnen denken, dat je als fan mocht reageren over de toekomst van een Ajax directielid. Hieruit blijkt maar weer dat de voetballerij veranderd is en net als de voetballers niets maar ook niets met de club van doen hebben. Marc gewoon doen het is tenslotte je werk.
7 maanden geleden
Spelers weg, Overmars weg.
Het gaat weer 20 jaar duren voordat je weer mag hopen op een selectie met dezelfde potentie als nu.
7 maanden geleden
Sommige reageren wel erg dramatisch op dit nieuws. Ik denk dat Overmars goed werk heeft gedaan maar het succes van Ajax is echt niet afhankelijk van Overmars. Ik denk dat er wel meer directeuren Frenkie de Jong voor hetzelfde geld zouden kunnen verkopen. Qua inkomende transfers zit Ajax er alsnog erg vaak naast (Orejuela, Kristensen, Lamprou, Casseira, Sanogo, Zimling, Westermann en weet ik veel wie allemaal nog meer).

Je bent toch voor een groot gedeelte afhankelijk van je scouting, en zelfs de spelers die de scouting aanprees, Lainez en Richarlison, zijn hem niet gelukt om binnen te halen.

Niks ten nadele van Overmars maar ik denk echt niet dat deze man onvervangbaar is.

Laatste nieuws