Transparent
Inloggen
Sluiten

Matthijs de Ligt: 'Ik heb niks gehoord van Juventus'

2 februari 2019 22:03 - Fox Sports

Matthijs de Ligt gaf na de gewonnen wedstrijd tegen VVV Venlo in gesprek met Fox Sports aan dat er niets klopt van de geruchten dat hij gesproken heeft met Juventus. "Het is niet waar. Ik heb niks gehoord van Juventus", aldus De Ligt.

De aanvoerder van Ajax is het ook niet eens met de opmerkingen dat de transfergeruchten zorgen voor onrust binnen de club. "We hebben het hele jaar al geruchten en het gaat de hele tijd al goed. Nu gaat het een keer niet goed en dan wordt het gelijk op de geruchten gegooid. Dat vind ik wat makkelijk", zo gaf hij aan. "Met de transfer van Frenkie is een hoop los gekomen. Dat weten wij als groep ook. Het is aan ons als groep om te zorgen dat de rust weer terug komt. Dan is zo'n resultaat als dit heel belangrijk."

De suggestie dat de spelers in gesprek met de journalisten niet meer moeten reageren op geruchten vindt De Ligt ook geen goed plan. "Dan krijg je weer het gezeik dat Ajax niet met de media praat", zei hij daarover. "Wij zijn Ajax en we moeten de achterban ook gerust stellen. Als het hosanna is wil iedereen praten, maar als het minder gaat moeten er ook jongens op staan. Dat moet ook gebeuren."


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Laatste nieuws