Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'Ik wil niet nog een keer zo'n nederlaag meemaken'

2 februari 2019 09:21 - Algemeen Dagblad

Dusan Tadic geeft in gesprek met het Algemeen Dagblad aan dat hij niet denkt dat de transferperikelen bij Ajax invloed hebben op het spel. "Ik ben ook jong geweest. Rond mij waren er ook vaak geruchten van andere clubs", aldus Tadic. "Het gaat er dan om de juiste mensen om je heen te verzamelen. Ik denk niet dat het invloed heeft op andere spelers. Niet op mij in elk geval."

Volgens de Serviër was er tegen Feyenoord totaal geen teamdiscipline. Ook hamerde hij op het enorme aantal tegendoelpunten na de winterstop. "Als we zoveel doelpunten tegen krijgen is het moeilijk wedstrijden winnen", zo geeft hij aan. De Serviër had nog niet eerder zo'n nederlaag gelegen. "Dat wil ik niet meer meemaken. En dat mag ook helemaal niet, met zulke cijfers verliezen."

Tadic gaat verder: "In alles is voetbal een mindgame. We hebben goede wedstrijden gespeeld dit seizoen en dan opeens zijn er duels als dit."

Meer op Algemeen Dagblad


Discussieer mee op de forums


Tags

tadic dusan meemaken servier feyenoord gelegen geruchten hamerde jong mindgame teamdiscipline tegendoelpunten transferperikelen verzamelen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Tadic ligt alleen maar op de grond de laatste weken en te zeuren tegen de scheidsrechter, totaal onnodig.
9 maanden geleden
Dan moet Tadic wat meer strijd tonen als een wedstrijd de verkeerde kant op dreigt te gaan. Van hem mag je verwachten het elftal op sleeptouw te nemen. En hij moet zich beseffen dat een strafschop bij 3-1 net belangrijk is als bij 1-1.
 
9 maanden geleden
Een penalty kun je missen. Alleen dat janken is bloed irritant.
9 maanden geleden (gewijzigd)
Verkeerde draadje!

Uhh Tadic, wij ook niet. En al helemaal niet van Feyenoord.

Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez blind brom chelsea dest eiting fier gravenberch hag huntelaar jong keijzer keizer knicks koen neres nets nietzsche nix onana onzin potter promes renemar rkc siem slotfase staafincident tadic ziyech