Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'Ik wil niet nog een keer zo'n nederlaag meemaken'

2 februari 2019 09:21 - Algemeen Dagblad

Dusan Tadic geeft in gesprek met het Algemeen Dagblad aan dat hij niet denkt dat de transferperikelen bij Ajax invloed hebben op het spel. "Ik ben ook jong geweest. Rond mij waren er ook vaak geruchten van andere clubs", aldus Tadic. "Het gaat er dan om de juiste mensen om je heen te verzamelen. Ik denk niet dat het invloed heeft op andere spelers. Niet op mij in elk geval."

Volgens de Serviër was er tegen Feyenoord totaal geen teamdiscipline. Ook hamerde hij op het enorme aantal tegendoelpunten na de winterstop. "Als we zoveel doelpunten tegen krijgen is het moeilijk wedstrijden winnen", zo geeft hij aan. De Serviër had nog niet eerder zo'n nederlaag gelegen. "Dat wil ik niet meer meemaken. En dat mag ook helemaal niet, met zulke cijfers verliezen."

Tadic gaat verder: "In alles is voetbal een mindgame. We hebben goede wedstrijden gespeeld dit seizoen en dan opeens zijn er duels als dit."

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

tadic feyenoord jong mindgame teamdiscipline transferperikelen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Tadic ligt alleen maar op de grond de laatste weken en te zeuren tegen de scheidsrechter, totaal onnodig.
+3/-1

5 jaar geleden
Dan moet Tadic wat meer strijd tonen als een wedstrijd de verkeerde kant op dreigt te gaan. Van hem mag je verwachten het elftal op sleeptouw te nemen. En hij moet zich beseffen dat een strafschop bij 3-1 net belangrijk is als bij 1-1.
+1/-1

 
5 jaar geleden
Een penalty kun je missen. Alleen dat janken is bloed irritant.
+1/-1

5 jaar geleden (gewijzigd)
Verkeerde draadje!

Uhh Tadic, wij ook niet. En al helemaal niet van Feyenoord.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos