Transparent
Inloggen
Sluiten

'Matthijs de Ligt topprioriteit voor Juventus'

1 februari 2019 07:56 - Algemeen Dagblad

Net zoals een week geleden maakt het Algemeen Dagblad ook nu melding dat Matthijs de Ligt bovenaan het wensenlijstje staat van Juventus. De kampioen van Italië van de afgelopen zeven jaar wil de verdediging versterken én verjongen en de komst van De Ligt heeft daarin de absolute prioriteit.

De aanvoerder van Ajax kreeg afgelopen zomer al een rondleiding op een trainingscomplex van Juventus, toen hij met het Nederlands elftal in Turijn een oefeninterland speelde tegen Italië. Daarnaast spraak hij in december met technisch directeur Pavel Nedved, toen hij in Turijn was voor de uitreiking van de Golden Boy Award. Net zoals De Ligt hoorde Nedved als speler ook tot de stal van Mino Raiola.


Tags

juventus nedved topprioriteit turijn award oefeninterland pavel raiola spraak verjongen wensenlijstje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
75 miljoen niet meer niet minder. Totale leegloop van de zomer!
+1/-0

 
1 jaar geleden
Niet meer? Meer mag altijd. Als ze toch moeten gaan, dan maar voor het maximaal haalbare.
+3/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.060 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

basale blanke dorp eeg fier grondwet illegaal illegalen koen levensbehoeften luigitentorioabc marxisme moslims nederland nietrechtsnietlinks onderdak ongedocumenteerden opvang overheid potter procedure rechtsbijstand regeringsbeleid renemar toegang uitzetten verdrag voedsel vreemdelingen zorg