Transparent
Inloggen
Sluiten

'Borussia Dortmund wil Hakim Ziyech deze transferperiode nog vastleggen'

30 januari 2019 09:34 - France Football

Volgens France Football is Borussia Dortmund nadrukkelijk geïnteresseerd in Hakim Ziyech. De koploper van de Bundesliga zou de Marokkaans international zelfs deze transferperiode willen vast leggen. Directeur voetbalzaken Marc Overmars wil alleen niet meewerken aan een transfer van de middenvelder. Volgens het medium wordt de waarde van Ziyech geschat op 35 miljoen euro.

Meer op France Football


Discussieer mee op de forums


Tags

ziyech dortmund transferperiode bundesliga football france geschat meewerken overmars voetbalzaken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Ik snap nog altijd niet waarom er zo'n verschil in bedragen zit tussen bijv. Ziyech en de Jong. Hetzelfde geldt voor bijv. Tadic. Hoe kan een Chinese club nou serieus met een bod komen van 25 mio? Grote onzin als je het mij vraagt.
9 maanden geleden
Waarom zou je dit niet nu al willen doen? Dan wel natuurlijk pas met ingang van de zomer.Als Marc weigert nu mee te werken aan een transfer krijg je een ontevreden Ziyech waar je de rest van het seizoen niks meer aan hebt.
Bovendien is 35 milj. een mooi bedrag voor een aflopend contract.
 
9 maanden geleden
Dat ontevreden zijn zal wel meevallen. Ziyech heeft toch zelf aangegeven van de zomer dat hij een wintertransfer nooit ziet zitten?
 
9 maanden geleden
Paconegro Zyech heeft een enorme verhoging van het contact gehad en daarmee bevestigd dat hij zou blijven tot eind van de competitie. Als hij alsnog een transfer wil afdwingen dan is hij geen knip voor zijn neus waard. Nogmaals als dat de reden mocht zijn van zijn slechte spel tegen Feyenoord ,zou ik hem op de bank zetten.
9 maanden geleden
Mag het een ietsje minder zijn, waarom moet het Ajax bolwerk gesloopt worden?
Waarom wil de telegraaf perse zijn zin hebben, en volop in de aanval gaan om Ten Hag te laten struikelen? Het bericht van Zyech staat bewust niet in de telegraaf maar moet op een slimme manier 1 dag voor de transfer sluiting voor onrust zorgen.
9 maanden geleden
50 miljoen, oh deze winter nog 80 miljoen dan. Aufwiedersehen!!
9 maanden geleden
Net als de Jong, nu verkopen en in de zomer weg.
9 maanden geleden
Wat maakt het allemaal nog uit joh. Gewoon verkopen en opnieuw beginnen. Ben er een beetje klaar mee na de afgelopen 2 wedstrijden, waarin deze spelers 0 inzet tonen.
9 maanden geleden
Ziyech speelt alleen voor zichzelf.
Maakt het team niet beter laat anderen niet beter spelen en is niet te zien in de topwedstrijden.
 
9 maanden geleden
Dat is echt bullshit! Ziyech heeft weliswaar twee mindere wedstrijden gespeeld, maar was voor de winterstop in de Champions Legeau (topwedstrijden) regelmatig de beste man van het veld en is vooralsnog de beste speler van Ajax die anderen ook nog eens met een geniale (steek)pass in kansrijke positie kan brengen.
 
9 maanden geleden
Ziyech maakt het team wel beter!

Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez blind brom chelsea dest eiting fier gravenberch hag huntelaar jong keijzer keizer knicks koen neres nets nietzsche nix onana onzin potter promes renemar rkc siem slotfase staafincident tadic ziyech