Transparent
Inloggen
Sluiten

'Borussia Dortmund wil Hakim Ziyech deze transferperiode nog vastleggen'

30 januari 2019 09:34 - France Football

Volgens France Football is Borussia Dortmund nadrukkelijk geïnteresseerd in Hakim Ziyech. De koploper van de Bundesliga zou de Marokkaans international zelfs deze transferperiode willen vast leggen. Directeur voetbalzaken Marc Overmars wil alleen niet meewerken aan een transfer van de middenvelder. Volgens het medium wordt de waarde van Ziyech geschat op 35 miljoen euro.

Meer op France Football


Discussieer mee op de forums


Tags

ziyech dortmund bundesliga overmars

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Uhm nee
+1/-0

1 jaar geleden
Ik snap nog altijd niet waarom er zo'n verschil in bedragen zit tussen bijv. Ziyech en de Jong. Hetzelfde geldt voor bijv. Tadic. Hoe kan een Chinese club nou serieus met een bod komen van 25 mio? Grote onzin als je het mij vraagt.
+1/-0

 
1 jaar geleden
de leeftijd
+1/-0

1 jaar geleden
Waarom zou je dit niet nu al willen doen? Dan wel natuurlijk pas met ingang van de zomer.Als Marc weigert nu mee te werken aan een transfer krijg je een ontevreden Ziyech waar je de rest van het seizoen niks meer aan hebt.
Bovendien is 35 milj. een mooi bedrag voor een aflopend contract.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Dat ontevreden zijn zal wel meevallen. Ziyech heeft toch zelf aangegeven van de zomer dat hij een wintertransfer nooit ziet zitten?
+2/-0

 
1 jaar geleden
Paconegro Zyech heeft een enorme verhoging van het contact gehad en daarmee bevestigd dat hij zou blijven tot eind van de competitie. Als hij alsnog een transfer wil afdwingen dan is hij geen knip voor zijn neus waard. Nogmaals als dat de reden mocht zijn van zijn slechte spel tegen Feyenoord ,zou ik hem op de bank zetten.
+2/-0

1 jaar geleden
Mag het een ietsje minder zijn, waarom moet het Ajax bolwerk gesloopt worden?
Waarom wil de telegraaf perse zijn zin hebben, en volop in de aanval gaan om Ten Hag te laten struikelen? Het bericht van Zyech staat bewust niet in de telegraaf maar moet op een slimme manier 1 dag voor de transfer sluiting voor onrust zorgen.
+2/-0

1 jaar geleden
50 miljoen, oh deze winter nog 80 miljoen dan. Aufwiedersehen!!
+2/-1

1 jaar geleden
Net als de Jong, nu verkopen en in de zomer weg.
+1/-0

1 jaar geleden
Wat maakt het allemaal nog uit joh. Gewoon verkopen en opnieuw beginnen. Ben er een beetje klaar mee na de afgelopen 2 wedstrijden, waarin deze spelers 0 inzet tonen.
+2/-1

1 jaar geleden
Ziyech speelt alleen voor zichzelf.
Maakt het team niet beter laat anderen niet beter spelen en is niet te zien in de topwedstrijden.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Dat is echt bullshit! Ziyech heeft weliswaar twee mindere wedstrijden gespeeld, maar was voor de winterstop in de Champions Legeau (topwedstrijden) regelmatig de beste man van het veld en is vooralsnog de beste speler van Ajax die anderen ook nog eens met een geniale (steek)pass in kansrijke positie kan brengen.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ziyech maakt het team wel beter!
+2/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.060 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

basale blanke dorp eeg fier grondwet illegaal illegalen koen levensbehoeften luigitentorioabc marxisme moslims nederland nietrechtsnietlinks onderdak ongedocumenteerden opvang overheid potter procedure rechtsbijstand regeringsbeleid renemar toegang uitzetten verdrag voedsel vreemdelingen zorg