Transparent
Inloggen
Sluiten

Barcelona-voorzitter Bartomeu: 'Heel blij dat Frenkie de Jong naar Barcelona komt'

30 januari 2019 07:38 - El Mundo Deportivo

In gesprek met El Mundo Deportivo laat Barcelona-voorzitter Josep Maria Bartomeu weten erg blij te zijn met de komst van Frenkie de Jong naar zijn club komende zomer. "Ik ben ten eerste blij dat een speler met zijn kwaliteiten kiest voor het project van Barça", aldus Bartomeu. "Ajax en Barcelona zijn hetzelfde qua stijl. We zijn net broers en De Jong is de zoon van die filosofie. Ik ben heel blij dat hij er voor gekozen heeft om naar Barça te komen en de uitdaging aan te gaan. Het is niet makkelijk om in Barcelona te spelen, maar we zullen hem daarop voorbereiden."

Bartomeu wil bovendien niet uitsluiten dat ook Matthijs de Ligt naar de huidige koploper van Spanje zal vertrekken. "Je weet maar nooit. Komende maanden gaan we ons voorbereiden op volgend seizoen. Er zal tijd genoeg zijn om te praten als hij een interessante speler is voor Barcelona", zo geeft hij aan. "Momenteel is er nog niets afgesproken. Maar als er wel iets afgesproken zou zijn, kon ik het ook niet vertellen. We moeten in dit soort zaken altijd discreet blijven."

Meer op El Mundo Deportivo




Tags

barcelona bartomeu jong voorbereiden broers deportivo discreet josep maria mundo project stijl

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos