Transparent
Inloggen
Sluiten

Technisch manager sc Heerenveen: 'Václav Černý heeft besloten om in Amsterdam te blijven'

29 januari 2019 15:01 - Fox Sports

In gesprek met Fox Sports bevestigt Gerry Hamstra, technisch manager van sc Heerenveen, dat Václav Černý niet op huurbasis naar de Friezen zal vertrekken. "We hebben wel naar Černý geïnformeerd en Ajax stond daar ook voor open, maar zijn zaakwaarnemer en Cerny samen hebben besloten om het seizoen in Amsterdam af te maken. We zijn daar ook helemaal geen partij in geweest, maar we zouden graag met hem om de tafel hebben gezeten", aldus Hamstra.

De technisch manager van de Friezen had de Tsjech graag zien komen. "We hebben onze interesse aangegeven en Ajax stond daar ook open voor. Dan probeer je te kijken of er iets mogelijk is", zo geeft hij aan. "Ik weet de afwegingen niet en dat is ook zijn goed recht. In dat opzicht jammer, maar dan gaan wij verder."

Meer op Fox Sports


Tags

cerny heerenveen vaclav hamstra afwegingen fox geinformeerd gerry opzicht tsjech

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Het is een talentvolle speler die door blessures vaak is terug geworpen in de realiteit. Cerny heeft al een paar keer mogen invallen bij het eerste toen de wedstrijd al gespeld was. Als er geen toekomst meer bij Ajax is dan is een uitstapje naar Heereveen eigenlijk niet van toepassing. Maar gezien de toestand waar Ajax zich in bevind kan het zomaar goedkomen met hem,
9 maanden geleden
Aardig gozer. Na zijn goal uit bij Celtic onder de Boer dacht ik dat die er aan ging komen. Ik gok dat die te licht is. Had slimmer geweest om ff minuten te maken bij Heerenveen.
9 maanden geleden
Begrijpelijk met de komende leegloop van het 1e.
Misschien Dolberg aan Heerenveen verhuren?
Kan ie zich in alle rust ontwikkelen, want is nu absoluut geen meerwaarde voor Ajax 1.

Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez blind brom chelsea dest eiting fier gravenberch hag huntelaar jong keijzer keizer knicks koen neres nets nietzsche nix onana onzin potter promes renemar rkc siem slotfase staafincident tadic ziyech