Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing Ajax - MVV

6 mei 2000 11:09

Verslaggever: RvN

Zondagmiddag staat om 14.30 uur de competitiewedstrijd tegen MVV op het programma in de eigen Arena. Ajax heeft een overwining nodig om in de race te blijven voor de derde plaats die recht geeft op kwalificatiewedstrijden voor de Champions League. MVV heeft een overwinning nodig om kans te blijven maken op het ontlopen van de nacompetitie. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Roelof Luinge.

Bij Ajax ontbreekt zoals eerder gemeld Dani, die naar het tweede is teruggezet. Daarnaast ontbreken de langdurig geblesseerden Machlas, Tobiasen en Sier. MVV heeft in de belangrijkste fase van de competitie geen geblesseerden, wel mist het Gudjonsson en Caers wegens schorsingen.

De wedstrijd zal morgen geheel in het teken staan an het afscheid van Bobby Haarms. Van Praag liet eerder in de chat al weten dat dit afscheid een groots afscheid wordt.

Meer op
Tags

geblesseerden voorbeschouwing arena bobby caers chat gudjonsson haarms luinge machlas nacompetitie overwining praag roelof sier teruggezet tobiasen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.211 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

annex avila berghuis bergwijn bertjek boomen elsimao etv farioli hato henderson inverted janse kaplan kiki kroes linkspoot pasveer quido ramaj rechterpoot rechtspoten rulli sevic sosa sutalo traore tweebenig vojvodina wijndal