Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax in eigen huis onderuit tegen Volendam

28 januari 2019 21:55

Jong Ajax heeft de competitiewedstrijd tegen FC Volendam verloren. Op Sportpark de Toekomst ging de ploeg van Michael Reiziger met 1-3 onderuit. Lassina Traoré maakte zijn debuut voor Jong Ajax en wist dat al snel te bekronen met zijn eerste doelpunt voor Ajax. Omdat Volendam vlak daarvoor al op voorsprong was gekomen, betekende dat de gelijkmaker en ook de uiteindelijke ruststand.

Na rust ging het mis voor Jong Ajax. Al snel kreeg Volendam een strafschop omdat Sergino Dest zijn tegenstander onderuit haalde. De verdediger kreeg daarbij ook een rode kaart. Het buitenkansje werd door Boy Deul benut, die ook al voor de openingstreffer had gezorgd.

Tien minuten later ging de bal opnieuw op de stip, dit keer vanwege hands van Ryan Gravenberch. Ook dit keer ging Deul achter de bal staan en ook nu was het raak. Voor Deul betekende het zijn derde treffer van de avond. In het resterende half uur kwamen beide ploegen niet tot scoren, al kreeg Jong Ajax daar wel de mogelijkheden voor.

Jong Ajax is nu terug te vinden op de negende plek in de Keuken Kampioen Divisie. Tegenstander Volendam heeft twee punten minder en staat op de twaalfde plaats.




Tags

jong volendam deul betekende dest gravenberch hands michael reiziger traore twaalfde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.252 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal