Transparent
Inloggen
Sluiten

Hakim Ziyech: 'Het was schandalig. Meer kun je er niet over zeggen denk ik'

27 januari 2019 17:12

Hakim Ziyech was in gesprek met Fox Sports uitgesproken over het spel van Ajax. "Het was schandalig. Meer kun je er niet over zeggen denk ik", aldus Ziyech. "Je begint de eerste twintig minuten nog wel goed, maar na de 1-1 geef je het weg. Je komt nog wel terug tot 2-2, maar daarna is het direct weer 3-2."

De Marokkaans international wilde ook zeker niet de schuld bij de verdediging leggen. "Het begint natuurlijk voorin. Je moet niet alleen naar de verdediging kijken, want verdedigen begint voorin. Het is wel heel makkelijk om nu alleen de schuld te geven. Voorin hebben wij daarin gefaald met druk zetten", zo gaf hij aan. "We begonnen nog goed, maar daarna stortte alles als een kaartenhuis in elkaar."

Ziyech was het eens met de opmerking van Matthijs de Ligt dat de bereidheid veel minder was. "Als je in twee wedstrijden tien goals tegen krijgt, heeft hij daar gelijk in", zei hij daarover.

De vleugelaanvaller heeft wel nog altijd vertrouwen in de landstitel. "Natuurlijk. Je moet daar altijd in geloven. Het seizoen is nog lang. Er zijn nog vijftien wedstrijden", aldus Ziyech. "Je moet nu door. Morgen moet we even goed gaan zitten met zijn allen wat er gebeurd is vandaag. Het was in de kleedkamer aardig stil. Iedereen realiseert wel hoe schandalig dit was."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws