Transparent
Inloggen
Sluiten

Hakim Ziyech: 'Het was schandalig. Meer kun je er niet over zeggen denk ik'

27 januari 2019 17:12

Hakim Ziyech was in gesprek met Fox Sports uitgesproken over het spel van Ajax. "Het was schandalig. Meer kun je er niet over zeggen denk ik", aldus Ziyech. "Je begint de eerste twintig minuten nog wel goed, maar na de 1-1 geef je het weg. Je komt nog wel terug tot 2-2, maar daarna is het direct weer 3-2."

De Marokkaans international wilde ook zeker niet de schuld bij de verdediging leggen. "Het begint natuurlijk voorin. Je moet niet alleen naar de verdediging kijken, want verdedigen begint voorin. Het is wel heel makkelijk om nu alleen de schuld te geven. Voorin hebben wij daarin gefaald met druk zetten", zo gaf hij aan. "We begonnen nog goed, maar daarna stortte alles als een kaartenhuis in elkaar."

Ziyech was het eens met de opmerking van Matthijs de Ligt dat de bereidheid veel minder was. "Als je in twee wedstrijden tien goals tegen krijgt, heeft hij daar gelijk in", zei hij daarover.

De vleugelaanvaller heeft wel nog altijd vertrouwen in de landstitel. "Natuurlijk. Je moet daar altijd in geloven. Het seizoen is nog lang. Er zijn nog vijftien wedstrijden", aldus Ziyech. "Je moet nu door. Morgen moet we even goed gaan zitten met zijn allen wat er gebeurd is vandaag. Het was in de kleedkamer aardig stil. Iedereen realiseert wel hoe schandalig dit was."




Tags

ziyech bereidheid fox gefaald kaartenhuis landstitel stortte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal