Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax uit tegen Feyenoord in halve finale TOTO KNVB Beker

26 januari 2019 22:11

Ajax zal voor de halve finale van de TOTO KNVB Beker moeten afreizen naar Rotterdam. Zaterdagavond werd de ploeg van Erik ten Hag gekoppeld aan een uitwedstrijd tegen Feyenoord. De wedstrijd wordt op woensdag 27 februari gespeeld. Normaal gesproken wordt de datum pas op een later moment bekend gemaakt, maar omdat Ajax op zaterdagavond 2 maart tegen PEC Zwolle speelt, is er geen andere speeldatum mogelijk voor de Klassieker.


Tags

feyenoord knvb hag klassieker pec

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Inderdaad...
+2/-0

1 jaar geleden
Loting was echt niet nodig geweest hoor knvb
+3/-0

1 jaar geleden
KNFB beker moet natuurlijk naar R'dam, omdat het zulke harde werkers zijn en het legioen dit verdient...ugh ugh...nieuwtje, legioen is met pensioen en dat team stelt geen ruk voor. Liever Fey dan AZ, 3 winnen van die Rotterdammers is toch prachtig.
+1/-0

1 jaar geleden
Goh...het zal eens niet...
+1/-0

1 jaar geleden
Nee maar, speelt feijenoord thuis? Dat doen ze nooit. 17 uit 21 nu. Een maat van me zegt: op dinsdag speelt PSV als ze nog in de beker zitten, op woensdag speelt Ajax als ze nog in de beker zitten, en op donderdag speelt feijenoord thuis. Behalve met de klassieker voor de deur, dan draaien ze het om zodat feijenoord 1 dag langer rust krijgt. Zondag winnen en dan ook die gasten de beker uitknikkeren. Ben dat helemaal met @El Nico eens.
+2/-1

1 jaar geleden
Heeft de KNVB toch een foutje gemaakt want de tegenstander van F. had natuurlijk Willem II moeten zijn.
+1/-0

1 jaar geleden
Nou ja als ik Erik ten Hag mag geloven dan mag dit team graag topwedstrijden spelen dus Feyenoord uit voor de beker is weer een mooie test voor de spelersgroep. Zou toch fantastisch zijn als we de titel van PSV afpakken en de beker van Feyenoord? Dus helemaal niks in Eindhoven en helemaal niks in Rotterdam! Da's dan zeker een feestje waard! :-)
+3/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Mooie loting toch? Weten we in ieder geval zeker dat we massaal de finale mogen bezoeken.

-edit na enorme pakslaag-

Ik neem geen genoegen met een uitslag onder de 1-6.
+1/-0

1 jaar geleden
Je verwacht het niet.
+1/-0

1 jaar geleden
Maar het is zomaar uit het niets gebeurd Heiman. Even vanmiddag laten voelen hoe zeer het kan doen als wij laten zien dat het niks uitmaakt of AJAX uit of thuis speelt, klasseverschil is nou eenmaal te groot.
+1/-1

1 jaar geleden
Kunnen ze een keertje extra genieten in de Kup van goed voetbal dit jaar. Mooi toch!
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Laat maar varen die wedstrijd. Als dit de inzet is die we mogen verwachten, speel dan gewoon lekker niet.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Precies. Dit heeft geen zin meer. En dan hebben we ook nog Real Madrid. Ik schijt me nu al in de broek. Als je met 6-2 van Feyenoord verliest, wat staat ons dan te wachten in Madrid? 15-0?
+1/-3

1 jaar geleden
De bekerwedstrijd van Gemert-Feyenoord werd verplaatst naar stadion Helmond Sport, omdat veiligheid niet gegarandeerd kon worden.
Gezien het feit dat de uitsupporters niet naar de Kuip mogen moet de bekerwedstrijd Feyenoord-Ajax op een neutraal terrein gespeeld worden.
In de competitie is er sprake van zowel een uit als een thuisduel en heft dit elkaar op. De finale van de KNVB beker is vastgesteld dat deze in de Kuip wordt gespeeld.
Ajax moet een statement maken en ervoor pleiten naar een neutraal stadion (Vitesse bv), misschien komt er dan wel eerder een doorbraak dat uitsupporters bij de Klassieker aanwezig mogen zijn.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Uitstekend plan lijkt me.
+1/-0

1 jaar geleden
Na vandaag maar schriftelijk af doen. Verdienen het niet om na vandaag nog maar 1 wedstrijd te spelen in welke competitie dan ook
+2/-2

 
1 jaar geleden
Tweede keus/jong Ajax sturen
+2/-0

1 jaar geleden
Een mooiere gelegenheid om revanche te nemen is er niet, voor hun is de beker de enige prijs die ze kunnen pakken. Wat zal het pijn doen als ze uitgeschakeld worden. Kost wat kost er ruim overheen, bloed aan de paal!! Dan is gisteren weer vergeten!
+3/-0

 
1 jaar geleden
Wordt een makkie.
+1/-0

1 jaar geleden
Er hangt een vreemde sfeer rondom het beker duel in Rotterdam, nee ik denk dat er niet aan de hand was met de loting, maar het feit blijft dat Ajax het weer moet doen zonder zijn trouwe fans. Wel kijk ik met een schuin oog naar de KNVB dat er nooit een finale mocht komen wegens de fans perikelen. Ajax wordt door die regeling nu dubbel gepakt.
+1/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.060 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

basale blanke dorp eeg fier grondwet illegaal illegalen koen levensbehoeften luigitentorioabc marxisme moslims nederland nietrechtsnietlinks onderdak ongedocumenteerden opvang overheid potter procedure rechtsbijstand regeringsbeleid renemar toegang uitzetten verdrag voedsel vreemdelingen zorg