Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax huurt Portugese doelman Bruno Varela van Benfica

26 januari 2019 17:10 - Ajax.nl

Ajax heeft bekend gemaakt dat het overeenstemming heeft bereikt met Benfica over de huur van doelman Bruno Varela tot het eind van dit seizoen. Ajax heeft bovendien een optie tot koop weten te bedingen. De komst van de doelman is wel afhankelijk van de medische keuring die na dit weekend plaats zal vinden.

Vorig seizoen was Varela nog eerste doelman bij de Portugezen, maar dit seizoen kwam hij nog geen minuut in actie. Door de komst van Odysseas Vlachodimos en ontwikkeling van Mile Svilar was hij dit seizoen de derde doelman bij de Portugezen en zat daarom ook de meeste wedstrijden ook niet in de wedstrijdselectie van Benfica.

Varela speelde in totaal 58 wedstrijden in de hoogste divisie van Portugal, 29 voor Benfica en 29 voor Vitória Setúbal. Daarnaast kwam hij ook een seizoen op huurbasis uit voor het Spaanse Real Valladolid, waar hij uiteindelijk 1 wedstrijd speelde.

Meer op Ajax.nl




Tags

benfica varela bedingen huur keuring mile odysseas portugal setubal svilar valladolid vitoria vlachodimos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
3e doelman van Benfica? Waarom niet onze vriend Maarten Stekelenburg terughalen? Die staat bij Everton nooit onder de lat en zijn contract loopt af einde van dit seizoen. Maarten is wel wat ouder maar ook 6 cm langer dan de voor mij totaal onbekende Bruno en gun Maarten wel mooi einde van betaald voetbal, hij heeft ons vaak gered en is toch veel leuker als hij af en toe weer even kan invallen. Eind van seizoen geen paniekaankoop nodig en gewoon goeie eerste keeper zoeken! Geld zat!
+1/-1

 
5 jaar geleden
Volgens mij vorige seizoen de eerste keeper van Benfica. Deze transfer periode al wel een keer niet door de medische keuring gekomen ivm schouderproblemen.
+1/-0

5 jaar geleden
Ik ken deze jongen niet maar als er optie tot koop bedongen is, dan zal er toch wel over nagedacht zijn. We gaan het zien.
+1/-0

5 jaar geleden
Hij heeft in ieder geval de goede lengte en leeftijd.
Afgezakt tot derde doelman?
Nog een half jaar om hem te bekijken.
Positief.
+1/-0

5 jaar geleden
Koop nou gewoon Warner Hahn, 1.98m en een goede keeper.
+1/-0

5 jaar geleden
Er zijn zat goede keepers bv Peter Schmeigel(Hoop dat ik de naam goed geschreven heb)
En had Maarten ook al een tijdje niet gekeept wat ze beweren
Ach je kan altijd nog Buffon nemen.:)
+2/-1

 
5 jaar geleden
Bijna goed, alleen is die vent al 56 jaar oud he ;)
+2/-0

reactie verwijderd


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal