Transparent
Inloggen
Sluiten

AD: 'Juventus favoriet in strijd om Matthijs de Ligt'

24 januari 2019 07:33 - Algemeen Dagblad

Waar De Telegraaf meldt dat Paris Saint-Germain zich bij Ajax heeft gemeld voor Matthijs de Ligt, is Juventus volgens het Algemeen Dagblad de belangrijkste gegadigde om hem over te nemen. De kampioen van Italië heeft de beste papieren en ziet in hem de perfecte opvolger van Giorgio Chiellini. Juventus hikt alleen nog tegen de vraagprijs van Ajax aan, die naar verluidt zo'n 60 miljoen euro zou bedragen.

Juventus heeft wel een troef in handen om de verdediger binnen te kunnen halen: Mino Raiola. De zaakwaarnemer van De Ligt heeft zeer nauwe banden met de kampioen van Italië. Jarenlang was hij ook zaakwaarnemer van Pavel Nedved, de huidige sportief directeur van de Italiaanse club. Daarnaast is ook Cristiano Ronaldo een belangrijk troef. Een speler waar De Ligt dolgraag mee zou willen trainen en spelen, om zo alles uit zijn fysieke en sportieve mogelijkheden te halen.

De kampioen van Italië heeft bovendien een helder plan met de verdediger. De Ligt moet een prominente en concrete rol krijgen op de plek die nu wordt ingenomen door Chiellini. Daarnaast heeft Juventus hoop geput uit de gesprekken die het al voerde met het kamp rondom De Ligt.

Meer op Algemeen Dagblad


Tags

juventus chiellini troef gegadigde geput hikt nedved pavel prominente raiola ronaldo telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Nou ze hikken nog maar ff door, want met de idiote bedragen die genoemd zijn, zal Ajax toch wel meer dan 60 miljoen willen ontvangen voor De Ligt.
+1/-0

1 jaar geleden
Wou dat ze onze spelers eens met rust lieten.
Zolang Mark zijn hand op de portemonaie blijft houden.
Je kunt wel je toppers verkopen maar als je geen toppers terug koopt tja
+1/-0

1 jaar geleden
Als ze hem zo graag willen hebben: 87 miljoen.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Juve is ook een k#t club net als PSG! Lekker naar United of Arsenal gaan. Dat ademt voetbal. Persoonlijk ben ik van mening dat de Ligt een groter talent is dan de Jong. Is ook winnaar van de Goldenboy award. Ik zeg bieden vanaf 75 miljoen en anders lekker wegwezen die Raiola gaat maar is een keer zweten voor zijn poen!! Ben bang dat al deze transfersroddels geen goed doen voor vanavond en zondag. Schijtziek ben ik van dit gedoe elke dag.
+2/-0

1 jaar geleden
Nog even en we kunnen wederom opnieuw beginnen, ik wordt er helemaal strondziek van. Opbouwen ho maar iedere keer worden we door die k clubs gekleineerd en dat doet zeer hoor. Het wordt tijd die voetbalmaffia eens op zijn plaats wordt gezet. Voetbal is tegenwoordig een geldzak en dat heeft niets meer met voetbal en zijn supporters te maken te maken.
+2/-0

1 jaar geleden
zoals bekent zijn er diverse clubs die toch spreken over 90 miljoen + ook real mansch , city er zijn heel wat betere clubs dan die ouwe dame uit milan
+2/-0

1 jaar geleden
Ze hikken tegen de huidige vraagprijs aan maar omdat Nedved en Ronaldo er zitten en gezien de relatie met Raiola kan de prijs naar beneden?
Wat een logica, zo redeneert mijn vrouw ook vaak.
Maar die Raiola kan voor gekke dingen zorgen he?
Toen Zlatan van Ajax naar Juvetus ging heeft hij de opdracht gekregen om vervelend te gaan doen (bijv affaire v d Vaart) zodat de prijs zou zakken.
Niet geheel toevallig was Raiola zijn manager.
+4/-0

1 jaar geleden
Ik schrok wel een beetje van het interview van Mathijs " Wij moeten top zijn "
Natuurlijk is hij nog jong ,maar het top zijn tegen Heereveen komt heel raar over van een jonge knul die heeft laten zien dat het voetbalveld zijn domein is. Maar ja misschien bedoelde hij heel wat anders.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik ben het helemaal eens met

AjaxAmsterdamPaul
+2/-0

1 jaar geleden
Ze putten hoop uit de gesprekken met het kamp rond De Ligt. Dat is heel fijn voor ze maar ze zullen toch eerst akkoord moeten gaan met Ajax. Begin maar met 90M, we kunnen altijd nog zakken naar 89M+bonussen+doorverkoop van 15%. En in 1x aftikken graag. Voor je het weet speelt hij 2 jaar later voor 150M in Engeland en hebben wij nog niet eens 1/3 gevangen.
+1/-0

1 jaar geleden
Het grote geld rulez en clubliefde is zeldzaamheid geworden.
Ajax heeft een banksaldo met vele nullen erachter.
Dus waarom het 1/2 elftal verkopen en dan maar weer wachten tot we een elftal hebben die met de grote clubs kan meedraaien? Daar gaan weer jaren overheen
Bij elkaar houden en zo nodig bijkopen. Zodat we echt weer gaan meedoen in Europa voor meerder jaren ipv zo nu en dan:-)
+1/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.060 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

basale blanke dorp eeg fier grondwet illegaal illegalen koen levensbehoeften luigitentorioabc marxisme moslims nederland nietrechtsnietlinks onderdak ongedocumenteerden opvang overheid potter procedure rechtsbijstand regeringsbeleid renemar toegang uitzetten verdrag voedsel vreemdelingen zorg