Transparent
Inloggen
Sluiten

Valentijn Driessen: 'Ajax wil nu een keeper gaan huren'

21 januari 2019 22:20 - Veronica Inside

Tijdens Veronica Inside gaf Valentijn Driessen aan dat Ajax bezig is om een nieuwe doelman te halen. "Ze hebben vandaag beraad gehad over hoe ze hiermee door moeten gaan", aldus Driessen. "In Amerika maakte hij ook al twee ketsers. Ze willen nu een keeper gaan huren."

De chef voetbal van De Telegraaf weet niet welke keeper Ajax dan wil halen. "De naam Maarten Stekelenburg viel, maar dat kan ik me niet voorstellen. Hij heeft al twee jaar niet gekeept. Hij keept al niet bij Southampton en heeft een dik salaris", zo gaf hij aan. "Ik zou die gozer van AEK Athene halen. Hij heeft ook nog Nederlands bloed. Dat is een hele goede keeper. Je kan met hem afspreken dat hij een half jaar op de bank zit en omdat Onana aan het eind van het jaar weg wil, kan hij er in komen. Net zoals ze met Magallán doen."

Johan Derksen vindt het onbegrijpelijk dat Ajax een keeper als Kostas Lamprou heeft. "Ik heb al tien keer zoiets gezegd. Het lijkt haast wel een hetze tegen die Lamprou, maar dat is het niet. Ajax heeft dit veroorzaakt. Ajax maakt zichzelf belachelijk dat ze zo'n kabouter op doel hebben staan", zei hij daarover.

Meer op Veronica Inside




Tags

driessen lamprou aek afspreken amerika beraad bloed chef derksen haast hetze kabouter keept ketsers kostas magallan onana southampton stekelenburg telegraaf veronica

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Waarom zou Ajax een keeper huren? Van Leer is van ons, dit is een noodgeval, meteen terughalen. Mag NAC Van Bladeren hebben of Lamprou, maar die laatste zullen ze wel niet willen.
+1/-0

5 jaar geleden
Ik ben het niet vaak met 'Tijntje' eens, maar in deze moet ik hem gelijk geven. Lamprou kan echt niet. Met Onana op goal had het gisteren gewoon 4-1 geworden. Met zo'n brede selectie kun je niet aankomen met Lamprou als vervanger van Onana.
+1/-0

5 jaar geleden
Ik vind het ergens wel zielig voor Lamprou, die jongen kan er namelijk niets aan doen. Ajax had beter moeten weten en hem NOOIT moeten aantrekken.
+2/-0

5 jaar geleden
Snap niets van de gedachten van Overmars, dacht ie soms dat Lamprou met z’n 1,76 nog in de groei zat ? Andere kant, zo klein is het ook weer niet, denk dat ie gewoon atletisch vermogen en talent tekort komt. Onana is 11 cm langer.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Overmars is 3 cm kleiner, dus die vond hem waarschijnlijk enorm.
+2/-0

5 jaar geleden (gewijzigd)
Waarom lieten ze Van Leer gaan?
Stekelenburg huren voor 2019. Gaan voor een jonge talentvolle keeper a la Onana, want die gaat weg.

Ik zou Sinan Bolat van Antwerp halen, 30, ongelooflijk goed, is een soort keeper-libero, typische Ajax keeper. En hij wil vast Europees voetbal an spelen voor een kampioen.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Is die geblesseerd dan?
Ik denk dat ze liever een keeper halen die nog moet revalideren.
Misschien Bijlow?
+1/-1

 
5 jaar geleden
Hahaha Bijlow.. hahaha. wtf. die gast kan er niets van joh.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Klopt, maar wat hij voor heeft bij Overmars is dat hij 2 maanden moet revalideren.
+1/-0

5 jaar geleden
Cruciale vraag, als je nog een keeper vind, mag hij dan CL spelen? Mits hij niet ook al CL heeft gespeeld dit seizoen.
Desalniettemin, je mag dit wel een blunder van de directie noemen natuurlijk.
De keeper in kwestie kan er niets aan doen, ook mag je de nederlaag van zondag niet volledig op zijn conto schrijven.
Er werd slap verdedigd en je hoort niets of niemand over de gemiste penalty van Tadic, die de wedstrijd op slot had moeten gooien. Goeie vent hoor maar hier mag je hem ook zeker voor verantwoordelijk houden.

Enfin, waar kan je in hemelsnaam halverwege het seizoen een betrouwbare reserve keeper halen?
Nota bene, Onana is gewoon ziek hè. Zondag in de klassieker staat hij er gewoon al weer.
+1/-1

 
5 jaar geleden
Je mag zelfs CL spelen voor een ander team tegenwoordig. Dus stel dat als Real madrid de ligt vandaag koopt, dan speelt hij tegen ajax. Kortom dat is niet zo'n groot probleem.
Ik denk dat Ajax altijd een goede keeper moet hebben aangezien je vaak met pressie speelt (dan komen er ook altijd voor de tegenstander kansen). Helemaal als je zoals afgelopen zondag met 3 van origine middenvelders achterin loopt (Mazraoui, Blind, Sinkgraven). Nico heb je er normaal bij die klapt er nog wel in. Wellicht was het beter om die te vervangen voor Maga en Blind naar linksback.
+1/-1

5 jaar geleden
Is weer een voorbeeld van het onvermogen van de leiding van AJAX. De selectie is onevenwichtig vastgesteld. En nu komen ze pas tot de conclusie dat Lamprou niet goed genoeg is. Zoiets moeten ze toch op voorhand weten. Niet na een wedstrijd. Los daarvan, hij krijgt de zwarte Piet maar het hele team verzaakte. Dat hij te klein is voor een doelman kan hij niks aan doen. De eerste twee doelpunten (men mocht gewoon schieten, geen enkele poging het schot te blokkeren) kwamen niet door slecht keeperswerk maar gewoon omdat zijn reach niet genoeg is. Hij kwam er gewoon niet aan. Dat hij te klein is kan hij als keeper in principe niks aan doen.
Gaan ze een nieuwe halen betekent dat de genadeklap voor Lamprou.
Het is gewoon weer paniek. Bovendien, als het de komende week tegenzit is het seizoen voorbij. Hebben ze flink geïnvesteerd maar is het weer niet goed genoeg. Wat een leiding.
+3/-0

5 jaar geleden
Iets met mosterd en maaltijd.... een keeper extra, daar roepen we al een tijdje om. Zelfde geldt voor 2 extra verdedigers minstens en de opvolgers voor speler die gaan vertrekken.
+3/-0

5 jaar geleden
Is het niet allemaal wat makkelijk om het allemaal op de keeper te gooien? Zeker, hij speelde ongelukkig maar Sinkgrave had ook zijn dag niet.
+1/-0

5 jaar geleden
Die half Nederlandse keeper van AEK Athene halen, Barkas. Een van de grote talenten van Europa.
+2/-0

5 jaar geleden
Afgezien van het feit dat Magallan had moeten spelen en niet Sinkgraven, is het wel weer typisch des Ajax dit. Toen ze van Rostov verloren bedachten ze zich ineens dat ze Ziyech moesten halen maar toen was het te laat. Nu verlies je mega-dure punten omdat je al jaren te weinig hebt lopen qua keepers en dan uiteindelijk bij Lamprou (of all people) uitkomt die uiteraard gewoon ja zegt. Het meest kwalijke is alleen misschien wel dat de halve directie voetballer is geweest (met als toppunt een keeper als directeur van de club) en dat een wedstrijd als deze nodig is om in te zien dat je kwaliteit tekort komt op doel. Wat een kansloos verhaal dit..
+4/-0

5 jaar geleden
Ik heb gisteren hier al de optie Vermeer neergelegd. Waarom geen belletje naar van Geel om eens te horen of hier überhaupt over te spreken is? En wat Onana betreft, is die echt ziek of met een of andere transfer bezig ?? Als ik zondags aan de dunne ben dan ben ik de donderdag erop wel weer fit hoor. En zoals "de snor" gisteren ook al zei bestaat er toch nog steeds Norit.
+1/-0

 
5 jaar geleden
In het meest gunstige geval zegt van Geel kom na het weekend maar terug.
+1/-1

 
5 jaar geleden
Hun keeper ligt er 2 maanden uit, dus die gaan Vermeer niet weg doen..
+1/-0

Frotnek (geschorst)
5 jaar geleden
Reactief beleid houdt maar aan. Veel fans wordt zand in de ogen gestrooid middels wat gratis bier van Marcje O en niet meer dan normale resultaten in Europa.
+2/-0

 
5 jaar geleden
Altijd nog beter dan feyenoord frotnek.
+1/-0

5 jaar geleden
Pfff... technisch hart faalt gewoon op verschillende gronden. Waarom niet Magallan en als je die nog niet goed genoeg acht, waarom laat je dan in hemelsnaam Wober gaan? Verschil Sinkgraven t.o.v. Tagliafico is gewoon lachwekkend. Lamprou staat er om ballen tegen te houden. Het klopt dat de verdediging idd weinig doet om hem te helpen, maar dan kan ie nog wel één van die vier goals stoppen. Anders kan je net zo goed mij daar neerzetten. Balletje laten gaan in de goal lukt mij ook wel evenals deze meerollen met de verdediger of over de middenlijn schieten...
+1/-0

5 jaar geleden
Deze gozer had natuurlijk never nooit gehaald mogen worden. Sowieso niet het niveau dat Ajax nastreeft. Haal je nu een nieuwe doelman, kun je net zo goed zijn contract verscheuren. Ik hoop echter dat Ajax wel met beleid op zoek gaat naar een nieuwe doelman en niet zomaar willekeurig iemand haalt. Je moet vooruit denken en een jonge talentvolle keeper halen die je nu al kan laten wennen aan het eerste. Zou graag Cillessen willen zien voor het geval Onana vertrekt, maar Barca zal daar de hoofdprijs voor willen. Dus dan maar hopen dat het scoutingsapparaat zijn zaakjes op orde heeft.
+1/-0

5 jaar geleden
Ander keepersvraagje, waarom zat El Maach erbij? Waar is Kotarski? Is die geblesseerd?
+1/-0

5 jaar geleden
Hoe heb je ooit Lamprou kunnen verlengen? Alleen omdat hij wellicht goed in de groep ligt of het leuk doet op de training. Denk dat ze op de training op een half veld met kleine goaltjes spelen ofzo.

Is te klein, lag vanaf dag 1 al in de clinch met supporters vanwege al z'n feyenoord uitspraken en je had ook nog van Leer die nu is opgeofferd voor deze clown.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht