Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'We zaten in een goede flow, maar de onderbreking was ook prettig'

18 januari 2019 13:44

Op de persconferentie van vrijdagmiddag gaf Erik ten Hag aan dat de winterstop voor Ajax op een goed moment kwam. "We zaten natuurlijk in een goede flow, maar die onderbreking was ook prettig. We hadden al 32 wedstrijden gespeeld en we konden wel merken dat een aantal hier en daar graag wel even een break had", aldus Ten Hag. "Nu is het zaak om in het ritme te komen. Daar hebben we naar toegewerkt op het trainingskamp in Florida en dat hebben we deze week doorgetrokken. Nu moeten we het in de wedstrijd weer oppakken."

Gevraagd werd aan de hoofdtrainer of zijn ploeg klaar is voor het restant van het seizoen, omdat ze in twee wedstrijden in Florida vier tegendoelpunten kregen. "Maar we hebben tegen twee hele goede tegenstanders gespeeld. Het was ook zeker geen vriendschappelijk voetbal, maar dat was prima", zo gaf hij aan. "Je moet een aantal dingen finetunen. De puntjes moeten op de i, dat is duidelijk. Die tegendoelpunten was zeker een minpunt. Er zijn een aantal dingen naar voren gekomen die we beter moeten doen."




Tags

hag onderbreking florida finetunen minpunt toegewerkt trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Heerenveen thuis moet nog wel te doen zijn, maar volgende week moeten zullen ze het niveau van voor de winterstop weer moeten oppakken om in de Kuip te winnen
+1/-0

5 jaar geleden
Lekker dat je eerst 2x thuis speelt voor dat ze naar Feyenoord gaan. Mooi weer in die flow komen. Jaapie Stam speelt met zijn PEC gelijk tegen dit Fey en Fortuna verrast weer in de kuip... dan komen wij voor de definitieve nekslag. Psv uit naar Emmen waar zondag sneeuw ligt en het vriest. Psv mannetjes spelen gelijk. Kan een mooie week al worden...dromen mag maar sluit het niet uit.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal