Transparent
Inloggen
Sluiten

André Onana: 'Wij zijn erg goed en thuis gaan we PSV pakken'

12 januari 2019 18:01 - Ajax TV

In gesprek met Ajax TV geeft André Onana aan al uit te kijken naar de thuiswedstrijd tegen PSV. De doelman weet zeker dat Ajax de punten dan in Amsterdam houdt. "Ik wacht op ze. Ik heb daar erg veel zin in", aldus Onana. "Want die laatste keer, dat deed echt pijn. We verloren met 3-0, maar ik ken mijn team. Wij zijn erg goed en thuis gaan we ze pakken."

In september ging de ploeg nog hard onderuit in Eindhoven. "Dat is voetbal. Er zijn zoveel wedstrijden en elke wedstrijd is anders. Ik denk dat we niet goed voorbereid waren, maar toch...", zo geeft hij aan. "Ik zeg altijd dat we niet verliezen. Tegen mezelf zeg ik dat ik niet verlies, maar ik win of ik leer. In die wedstrijd heb ik geleerd. De volgende keer dat we tegen ze spelen, zijn we er klaar voor en weten we hoe we ons moeten voorbereiden. Het was niet onze beste dag, maar we strijden nog steeds om het kampioenschap. We staan maar twee punten achter en hebben alles in eigen hand."

Gevraagd werd aan de doelman wat hij precies geleerd had tijdens de wedstrijd in Eindhoven. "Kleine dingen. Je kan niet arrogant zijn er doen alsof je de beste bent. Soms moet je accepteren dat je tegenstander heel goed is en dan moet je slim zijn", zegt hij daarover. "We wilden laten zien dat we de beste zijn. We wilden hoog druk zetten. Uiteindelijk gaat het niet alleen om balbezit, maar ook om winnen. Ik heb nu drie keer tegen ze gespeeld en in de laatste twee uitduels hadden wij het beste balbezit, maar verloren we. Het gaat niet allen om balbezit."

Meer op Ajax TV




Tags

onana arrogant uitduels voorbereiden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Ik heb hier zo'n hekel aan....hou gewoon je mond, iedere x als iemand dat roept werkt het tegen je, niks geleerd van de vorige keer en je hebt er helemaal niets aan.
+6/-0

5 jaar geleden
Hij straalt tenmiste zelfvertrouwen uit en daar hou ik wel van T-Bag.
+1/-0

5 jaar geleden
Ben het eens met T-Bag.
Een tegenstander kun je niet beter motiveren als met dit soort teksten.
Dit roepen ze al jaren en met tegenovergestelde resultaten. Geen landskampioenschappen.
Tevens bewijst Ajax ook elke jaar weer dat als ze al eens op kop staan dit binnen de kortste tijd weer wordt weggegeven. De druk van nummer één staan is te groot voor Ajax één. PSV is wat dat volwassener. Respect naar de tegenstander is wat dat betreft een eerste vereiste. Bluf hebben is mooi maar dan moeten de mentale kwaliteiten ook navenant zijn. De laatste jaren is alleen dit die mentale kwaliteiten niet voldoende zijn om kampioen te worden. Jammere en niet nodig want de Ajax selectie bulkt van de potentiele kwaliteiten tov de PSV selectie.
+2/-0

5 jaar geleden
Niet slim van Onana maar de fout ligt hier toch echt bij deze site. Zij plaatsen deze kop boven het artikel. En daar begrijp ik dus werkelijk helemaal niets van. Of de hoofdredacteur is voor PSV of hij denkt en werkt echt niet in het belang van Ajax. Dit artikel staat nu dus ook al op PSV netwerk en hangt waarschijnlijk ook al in het kleedlokaal. Gewoon dom en absoluut niet helpend. Als je 4 jaar geen prijs pakt, twee keer volledig wordt afgedroogd in Eindhoven moet je nederig zijn, en zeker geen stoere teksten plaatsen. En daar moet ajax netwerk ook aan meewerken! Even geen Wzawzdb totdat we weer eens met een schaal in onze handen staan.
Zeker omdat de meeste mensen alleen de kopman het artikel lezen en niet de inhoud.
+1/-0

Ro Van O (geschorst)
5 jaar geleden (gewijzigd)
De toon op dit forum is in ieder geval flink veranderd. Een paar jaar geleden zou iedereen hier deze opmerking toejuichen en nog eens flink aandikken. Enniewee, ook als PSV wint in Amsterdam, dan nog zal Ajax dit seizoen kampioen worden, en dan blazen jullie volgend jaar weer hoog van de toren, als vanouds.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal