Transparent
Inloggen
Sluiten

Dani de Wit overgeheveld naar A-selectie van Ajax

11 januari 2019 12:02 - Ajax.nl

Dani de Wit is per direct overgeheveld naar de A-selectie van Ajax. Dat gaf Erik ten Hag aan in gesprek met Ajax TV. "Hij is een mooi voorbeeld van de opleiding. Doorstromen naar Jong en van daaruit de sprong maken naar de kleedkamer van het eerste", aldus Ten Hag. "Dani is echt een beloning. Hij heeft er keihard voor gewerkt. Hij heeft ook echt laten zien dat hij er bij moet horen."

De trainer van Ajax is 'heel blij' dat hij kan beschikken over De Wit. "Hij brengt als voetballer een aantal andere waarden met zich mee", zo geeft hij aan. "Als je het over spirit hebt. Altijd motiverend en vooropgaand in de strijd. Een ongelofelijke vechtlust ten toon spreidend en altijd daar zijn waar het gevaarlijk kan worden. Dát is Dani de Wit."

Meer op Ajax.nl


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Ik zie echt helemaal niets in die jongen. Maar ik heb dan ook nog niet veel wedstrijden van hem gezien. Misschien heb ik het helemaal mis?
6 maanden geleden
Ten Hag heeft gelijk met het benoemen van zijn sterke punten en zal deze in de wedstrijd gebruiken wanneer er die om gevraagd worden. De Wit heeft niet de fijne besnaarde techniek, maar soms worden er andere kwaliteiten gevraagd.
6 maanden geleden
Ik ben ook niet zijn grootste fan, om het maar even zacht uit te drukken, maar hij viel vannacht wel heel goed in. We zullen zien wat er nog in het vaatje zit...
6 maanden geleden
Ik heb Jong de afgelopen jaren vaak gevolgd, maar ik ben bepaald niet onder de indruk van de Wit. Idd een harde werker met een goed kopspel, maar voetbaltechnisch allerminst een topper. Dan ben ik veel meer enthousiast over de jonkies Gravenberch en Unuvar, dat zijn onze nieuwe pareltjes n.m.m.
6 maanden geleden
Ik kan me een wedstrijd van jong Ajax vorig seizoen herinneren waarbij ik "die gast met die plofkop" erg positief vond opvallen. Dat bleek hij dus te zijn. Leuk voor hem, ik denk dat een speler als hem ontbrak in de selectie.
6 maanden geleden
Ajax moest kiezen, verhuren of overhevelen naar de a selectie. Ik volg hem al heel lang maar als zoveel fans ben ik niet onder de indruk van hem. Het is wel een slimme zet van de coach want door deze zet wil hij de stroef spelende Ajax spitsen onder druk te zetten.
6 maanden geleden
Eerlijk gezegd weet ik heel weinig van deze jongen, ik volg Jong Ajax niet of nauwelijks. De tijd zal leren of het een goede is. Hij is nog maar 20.

Laatste nieuws