Transparent
Inloggen
Sluiten

Nieuwe boete voor Ajax na thuiswedstrijd tegen Bayern, schorsing voor Wöber

11 januari 2019 11:04 - UEFA.com

De UEFA heeft Ajax een boete gegeven van € 20.000 euro. Aanleiding hiervan is het gooien van voorwerpen tijdens de thuiswedstrijd tegen Bayern München in december. De Duitsers kregen een boete van € 8.000 euro vanwege het afsteken van vuurwerk.

Daarnaast heeft de UEFA Maximilian Wöber een schorsing gegeven van twee wedstrijden vanwege zijn rode kaart tijdens die wedstrijd. Die schorsing kreeg ook Thomas Müller.

Momenteel loopt er nog een onderzoek naar de ongeregeldheden rondom het uitduel tegen AEK Athene. Hierover zal later pas uitspraak gedaan worden.

Meer op UEFA.com


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Wat doet de UEFA eigenlijk met dat boetegeld? Feestjes bouwen met de leiding denk ik, of gaat het naar mensen die het moeilijk hebben? Ik denk het eerste.
6 maanden geleden
Iets zegt mij dat de UEFA iets heeft met Ajax.. Dat begrijp ik wel, wie niet:-) Maar op de een of andere manier snappen zij het nog niet helemaal ????
6 maanden geleden
Opvallend dat Müller niet langer geschorst wordt voor zijn aanslag op Nico.
 
6 maanden geleden
Nog sterker, Bayern is in beroep gegaan tegen de schorsing. Door de schorsing mist hij het tweeluik tegen Liverpool. Kennelijk vinden ze in Zuid Duitsland dat de overtreding van Muller niet zo zwaar was dat het 2 wedstrijden verdient
6 maanden geleden
Die schorsing voor Wöber nemen we dan maar op de (ver)koop toe.
6 maanden geleden
Wat zal Utrecht voor boete krijgen voor het blijven werpen van glazen naar Onana. Waarom kreeg Onana geel terwijl hij eenmalig lang de bal bij zich hield? Verder kunnen de keepers van de tegenstanders bij Ajax wel 10 x in de wedstrijd de bal bij zich houden om tijd te trekken en komen er met alleen een waarschuwing vanaf terwijl Onana bij Utrecht uit niet eens een waarschuwing kreeg.
6 maanden geleden
Volgens mijn kan je de boetes van de belasting aftrekken, want de leiding van Ajax heeft nog nooit gereageerd op deze wan toestanden. Iedereen weet wat er in Rotterdam is gebeurd met het gooien met een banaan dat door een malloot van een inspecteur werd gelinkt aan racisme. Zo man wordt aangesteld en wil blijkbaar wat te melden hebben. Maar in Rotterdam moet de directie nog steeds bloeden en hebben besloten om netten op te hangen dat moet zorgen voor het tegenhouden van gegooide rommel.Dus blijkbaar kunnen zij het niet aftrekken van de belasting.
6 maanden geleden
Maxie heel snel verkopen, dan kan hij zijn schorsing lekker uitzitten onder de Spaanse zon.

Laatste nieuws