Transparent
Inloggen
Sluiten

'Real Betis betaalt 17 miljoen euro voor Diego Lainez'

11 januari 2019 09:02 - Record.com.mx

Volgens het Mexicaanse Record heeft Real Betis op het laatste moment 17 miljoen euro geboden voor Diego Lainez. Ajax verhoogde donderdag het bod naar 15 miljoen euro, wat door de Spanjaarden eerder al geboden was. Real Betis besloot daarop om het bod weer te verhogen en dat heeft er toe geleid naar Lainez naar Spanje vertrekt.

Ook de aanwezigheid van voormalig PSV'er Andrés Guardado bij Real Betis speelde voor de aanvaller mee in zijn beslissing om naar Sevilla te verhuizen.

Meer op Record.com.mx




Tags

betis lainez diego aanwezigheid andres guardado sevilla verhogen verhuizen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Hele hele domme keuze. Wel goed van Marc, 17 is veel te veel.
+7/-0

5 jaar geleden
Oké, die komen we over 1,5 jaar dus tegen als we bij Utrecht op bezoek gaan. :)
+2/-0

5 jaar geleden
Goed zo, de gedachte dat Real Betis voor een koopje het talent kon halen is mede door Ajax mislukt.
+2/-0

5 jaar geleden
men vergeet nog wat er onder de tafel is gegeven dat is normaal bij vele spaanse clubs wat dit betreft is de E.U waardeloos een belastingverschil mag veelal schulden hebben er zijn zoveel verschillen met nederlandse clubs daar kan je niet tegen op
+2/-0

 
5 jaar geleden
Daar heb je een punt. Had jouw tekst ook punten (en komma's), dan was het een stuk fijner leesbaar. Nu is het één lange zin, en daardoor moeilijk te lezen. :)
+1/-0

5 jaar geleden
Als hij werkelijk zo goed is , heeft Barcelona over 1 jaar een goede kans hem goedkoper over te nemen , dan dat ze voor het veelvoudige bij Ajax moeten aankloppen . Het lijkt wel een spel.
+1/-0

5 jaar geleden (gewijzigd)
Zoals ik eerder al meldde: de interesse van Betis zal prijsopdrijvend zijn. Hoger dan die 15 miljoen hadden we inderdaad niet moeten gaan. Ik wens Diego veel plezier in La Liga en hooguit nog een Spaans bekertoernooitje. CL en zelfs EL kan hij voorlopig vergeten.

Nu maar gauw een deal maken met die Chinesen dat David (en niet "Deevid", heren commentatoren van Fox) komende zomer komt voor die 43 miljoen. Zoals de wijze Confucius al zei: "Geduld is een schone zaak".
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal