Transparent
Inloggen
Sluiten

'Transfer David Neres op losse schroeven na afketsen komst Diego Lainez'

11 januari 2019 08:44 - De Telegraaf

Ondanks het enorme bod vanuit China is de transfer van David Neres op losse schroeven komen te staan, zo weet De Telegraaf te melden. Voor Ajax was een transfer van de Braziliaanse vleugelaanvaller pas bespreekbaar op moment als Diego Lainez zou zijn vast gelegd. De Mexicaan heeft echter gekozen voor een contract bij het Spaanse Real Betis.

Meer op De Telegraaf


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Neres zal nu echt heel erg gemotiveerd zijn om te vlammen voor Ajax nadat ze hem al gretig op een vliegtuigtrap hadden geparkeerd met een koffer in zijn hand en een prijskaartje om zijn nek. NOT!
6 maanden geleden
Volgens mij heeft Ajax niks van dat alles gedaan. Ze hebben een bod geweigerd, en alle verhalen over dat hij maar verkocht moest worden kwamen van de media en supporters, die blijkbaar liever geld zien dan een frivole buitenspeler met hoog rendement.
6 maanden geleden
Het zou wel van de gekke zijn als Ajax Neres nu laat gaan na het afketsen van de Laniez deal. Aanvallend vind ik de ploeg/selectie toch al niet optimaal bezet, zeker gezien de vergevorderde voetballeeftijd van Huntelaar, de mede door een langdurige/hardnekkig blessure tegenvallende Dolberg en blessure van Bandé
6 maanden geleden
Neres mag geen speelbal worden in een miljoenenkwestie waar enkel de tegenstanders van gaan profiteren. Neres wordt nu neergezet als een speler die zeer ontevreden is, maar dat is hij geworden toen Donny van de Beek in een interview met de telegraaf speeltijd eisten bij coach Ten Hag die toen wisselspeler was. Neres is creatiever dan van de Beek die in mijn ogen veel kansen om zeep helpt Neres moet blijven.
6 maanden geleden
Hoop natuurlijk dat Neres blijft.
Hij wordt alleen maar beter.
Groot talent.
Niet alleen als buitenspeler ook op andere plaatsen in de aanval.

Laatste nieuws