Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'Ajax is favoriet, maar de favoriet wordt niet altijd kampioen'

11 januari 2019 08:36 - De Telegraaf

In gesprek met De Telegraaf krijgt PSV-trainer Mark van Bommel de vraag of de selectie van Ajax beter is dan die van hem. "Die vraag kreeg ik in de zomer ook. Toen zei ik hetzelfde als nu: Ajax heeft nog steeds meer geïnvesteerd dan wij. Zij zijn favoriet, maar de favoriet wordt niet altijd kampioen", aldus de trainer van PSV.

De financiële kloof tussen beide clubs wordt ook steeds groter. "Het is de realiteit. Financieel worden de verschillen groter, maar Ajax heeft altijd meer te besteden gehad dan PSV", zo geeft hij aan. "Dat kunnen wij moeilijk veranderen. Maar het past ook bij PSV. Kijk maar naar het aantal titels sinds 2000."


Tags

bommel kloof telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Heel eng mannetje dit. Bah bah...
+4/-0

 
1 jaar geleden
En dat is nog zachtjes uitgedrukt..
+1/-0

 
Ro Van O (geschorst)
1 jaar geleden
Wat is er eng aan, of mis met wat hij hier zegt?
+1/-0

1 jaar geleden
Dat psv maar een pak op de broek geven in de JC Arena.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Hier sluit ik me volledig bij aan! PSV mag dit seizoen helemaal niks winnen! Het allermooiste zou nog zijn als bijvoorbeeld Tadic, Ziyech of Dolberg er drie in weet te leggen tegen PSV. Met een duidelijke vernedering de bus in richting Eindhoven!
+2/-0

1 jaar geleden
Geen valse bescheidenheid Marrekie. Misschien is de ploeg wel favoriet die vorig seizoen afgetekend kampioen is geworden, de selectie bij elkaar hield en ook al dit hele seizoen bovenaan staat?
+1/-0

1 jaar geleden
Jaha, kijk maar eens naar het aantal titels sinds 2000. Maar kijk ook eens naar het aantal titels sinds 2010. En sinds 1993. Of 1965. En wat dacht je van 1956? Pfff... wat een onzin.

En ja, Ajax heeft altijd meer te besteden gehad omdat we altijd minder uitgaven dan koopclub PSV. En ja, momenteel geeft Ajax veel meer uit dan PSV, maar halen we ook veel meer binnen met eigen kweek.

Is die Bommel ooit in de Ajax-jeugd afgedankt dat ie altijd zo gefrustreerd doet over Ajax? Ik denk nog wel eens met veel genoegen terug aan die wedstrijd in de Arena toen Poulsen Bommeltje en Toivonen volledig inpakte...
+2/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.069 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aandoen allereerst arrest barcelona basten betweter boa bosman chelsea donvito dortmund dubbelop dwtk fier gengar gotze koen luigitentorioabc milan natuur nederland onzin potter rechter regeltjes rijkaard schudden shakur smiley uitstraling