Transparent
Inloggen
Sluiten

Diego Lainez niet naar Ajax, maar tekent bij Real Betis

11 januari 2019 00:13 - Twitter Club América

Ondanks dat De Telegraaf melding maakte dat Ajax een akkoord had bereikt met Club América over de transfersom voor Diego Lainez, zal de aanvaller niet naar Amsterdam vertrekken. Lainez vertrekt namelijk naar het Spaanse Real Betis, zo hebben beide clubs inmiddels bekend gemaakt. De aanvaller werd al lange tijd gelinkt aan een overstap naar Ajax, maar de laatste dagen werden de geruchten over een transfer naar Spanje steeds hardnekkiger. Lainez tekent in Sevilla een contract tot 2024.
Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Jammer, had verwacht dat het zou lukken. Maar volgens mij is er nu alle reden om Neres de huidige selectie intact te houden, inclusief Neres.
6 maanden geleden (gewijzigd)
Als ik Marc Overmars was geweest had ik uit pure frustratie mijn kantoor verbouwd! Ja op zijn minst! Ben je directeur spelersbeleid van een vooraanstaande topclub met Champions League status, met roem en geld en het is nog niet goed genoeg! Ik zweer het je, die knakker van een Guardado zit achter deze kutstreek! Zo jammer dat hij niet meer voor PSV speelt.. Was een extra goede reden geweest om straks in de competitie datzelfde PSV met de grond gelijk te maken!
 
6 maanden geleden
Ajax heeft er alles aan gedaan om de speler binnen te halen, maar uiteindelijk kiest de speler voor een ander club, prima. Nou afgeven op Guardado vind ik een beetje overdreven en vooral kinderachtig, want als wij een Mexicaanse speler met status onder contract hadden, was die denk ik ook ingezet om Lainez over te halen. Soms loop je op de transfermarkt een blauwtje op, maar accepteer het als een grote jongen and move on.
 
6 maanden geleden
Ik ben het niet je eens dat Ajax er alles aan gedaan heeft om die jongen binnen te halen.
Betis heeft er alles aan gedaan niet Ajax.
Betis heeft een delegatie gestuurd om die jongen te bewerken.
Ajax niet.
Die jongen is 18 jaar.
Wanneer je zo'n jongen en zijn familie een warm nest bied door er naar toe te gaan win je.
Als je die jongen zo graag wil hebben dan ga je er naar toe.
Linkse om of rechts om, Overmars heeft gefaald met het binnen halen van die jongen.
 
6 maanden geleden
Guardado is nu van Betis en wordt dus ingezet om een speler over te halen. Zouden wij ook doen.
6 maanden geleden
Misschien maar beter dat hij niet naar Ajax komt. Met zijn keuze voor Betis laat hij duidelijk zijn instelling en karakter zien. Kiest voor de makkelijk weg, zelfde soort klimaat als in Mexico, zelfde taal, minimaal 1 landgenoot, lekker makkelijk allemaal. Als hij had gekozen voor Ajax dan zou hij veel meer uit zijn talent hebben gehaald en met 2-3 jaar bij een andere grote Europese club gespeeld. Maar zoals gezegd, met zo'n instelling en karakter kan je beter blij zijn hem er niet bij te hebben.
6 maanden geleden (gewijzigd)
Spanje is altijd interessanter voor een Zuidamerikaan, aarden er beter en hebben altijd wel de neiging om daar ooit te gaan spelen... Geprobeerd 'm te halen maar de speler moet uiteindelijk zijn akkoord geven na de clubs...
 
6 maanden geleden
Het zal wel op mierenne*kerij lijken, maar Mexico ligt niet in Zuid-Amerika.
6 maanden geleden
Betis gaf 17 miljoen en Ajax wilde niet verder dan 15 gaan PUNT . Neres wordt toch verkocht en men gaat het doen met de rest! Neres verkopen betekent wel even 43 miljoen, daar moet nog een gedeelte af richting Sao Paulo. Dom als je het niet doet. We hebben weer een leermoment erbij. Zuid Amerikanen zijn onvoorspelbaar. Idd wat Lax zegt. Ze komen niet graag uit hun comfort-zone en geld gaat voor hun carrière.
 
6 maanden geleden
Ik zou het juist uitermate dom vinden om Neres op dit momement te verkopen. 1. Geld hebben we niet nodig. 2. Al zijn potentiële vervangers zijn op dit moment slechter
 
6 maanden geleden
Waarom staat hij er dan zo vaak naast? Dit is de 2de keer dat hij kan of wil vertrekken? Zou t geen gebrek aan motivatie zijn , we weten toch niet hoe hij functioneert binnen de ploeg ? Als je geluk hebt komt zo'n bod misschien in de zomer nog voorbij, maar dat is een risico!
 
6 maanden geleden
Ik denk dat hij onze beste reserve is voor zowel de links als rechtsbuiten positie. Zie jij spelers die dat momenteel beter invullen? En daarnaast is het seizoen nog lang en druk. Voordat je het weet heeft een basisspeler een blessure te pakken.
 
6 maanden geleden
Oke Graham, maar hoe denk jij dat hij zal omgaan met de teleurstelling ,dat hij deze financiele klapper moet laten schieten? Ik ben bang dat hij nòg ontevredener wordt!
 
6 maanden geleden
Dat is inderdaad een aandachtspuntje ;)
6 maanden geleden
Richarlison scenario. Als Overmars meteen akkoord was gegaan met de transfersom die de club wilde was het allang in kannen en kruiken geweest. Vooralsnog is hij beter in verkopen dan inkopen.
 
6 maanden geleden
Precies, wat hem niet lukte in een week of twee deed Betis in een dag.
Misschien mag hij daar stage lopen.
 
6 maanden geleden
Dat is te kort door de bocht.. Die jongen kiest voor een Spaanstalig land , waar hij in een comfort zone komt. Dat is gewoon een situatie die Betis heeft uitgebuit. Met Guardado als peetvader, wat wil die jongen nog meer. Misschien de hele familie straks in Spanje .Er zijn zoveel dingen die de revue passeren, die wij niet kennen. 1 ding weet ik wel over 1, 2 jaar speelt hij bij Barcelona.

Laatste nieuws