Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax bereikt akkoord met Club América over tranfersom Diego Lainez'

10 januari 2019 13:30 - De Telegraaf

Ajax heeft een akkoord bereikt met Club América over de transfersom van Diego Lainez. Dat weet De Telegraaf te melden. Het is echter allerminst zeker dat de Mexicaan naar Amsterdam zal vertrekken, omdat Real Betis naar verluidt met een alles-of-niets poging wil proberen de aanvaller binnen te halen.

Meer op De Telegraaf


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
"Het is echter allerminst zeker dat de Mexicaan naar Amsterdam zal vertrekken, omdat Real Betis naar verluidt met een alles-of-niets poging wil proberen de aanvaller binnen te halen".
Dus mag ik hopen dat Overmars nu met zijn charmante vrouw als ondersteuning in het vliegtuig naar Mexico zit om de aanval van Real Betis te pareren.
 
6 maanden geleden
Mark laat teminste zien dat hij er voor gaat en dat vind ik al top en Lainez had al aangegeven dat hij het liefst bij AJAX zijn carrière wil voortzetten dus, Betis nee hoor Lainez wil de top in Europa met zijn droomclup AJAX en CL spelen.
 
6 maanden geleden
Helemaal gelijk. Dit moet je niet enkel per telefoon willen afhandelen, maar ook snappen dat je ter plekke in Mexico moet zijn om zaken te doen. Zo kun je ook niet 'ineens' verrast worden.
6 maanden geleden
Ik schreef gisteren ergens dat het in mijn ogen 50/50 was, maar ik heb e nu wel een goed gevoel over. Als je kan kiezen voor Ajax of Real Betis... komop zeg... lijkt me niet echt moeilijk.
 
6 maanden geleden
Real Betis staat maar 4 punten onder real Madrid. 6de plek.
 
6 maanden geleden (gewijzigd)
Zesde plek in LaLiga, geen CL, zelfs EL is maar de vraag, geen reputatie, geen beroemde jeugdopleiding, geen specifiek aanvallend systeem, kortom: nivo FC kUtrecht.
Diego, por favor!
 
6 maanden geleden
Ik vind het nogal veel geld. Mexicanen kunnen over het algemeen niet voetballen.
 
6 maanden geleden
Nouwww... ik heb er een paar ergens in het zuiden des lands zien rondrennen die aardig konden ballen, helaas.
Vond Mexico - Duitsland ook een alleraardigste wedstrijd vorige zomer.
 
6 maanden geleden
Je bedoelt Lozano? Die is niveau Watford, daar zijn de topclubs inmiddels wel achter.
6 maanden geleden
Als ik de berichtgeving mag geloven gaat het niet lukken. Nu Neres mogelijk weg wil heeft Ajax hopelijk nog een plan B. Dit lijkt me voor de sterkte van de selectie voor de rest van het seizoen, en alle sportieve en financiële gevolgen als gevolg daarvan, een beslissend moment. Ook in relatie tot de concurrentie, die je hierdoor relatief dichterbij ziet komen of juist verder weg kan zetten. Jammer ook van de Mexicaanse markt.
6 maanden geleden
Afgeketst, houdoe graag of niet. Dan niet.
6 maanden geleden (gewijzigd)
Heel jammer dit,en dan nog eerst zeggen dat hij graag voor Ajax wilde spelen..niet dus.

Laatste nieuws