Transparent
Inloggen
Sluiten

Frenkie de Jong: 'Ik blijf honderd procent zeker bij Ajax tot het einde van het seizoen'

10 januari 2019 08:16 - Ajax TV

In navolging van Matthijs de Ligt geeft ook Frenkie de Jong aan dat hij deze transferperiode niet zal vertrekken bij Ajax. "Deze winter zal ik sowieso niet vertrekken. Ik blijf honderd procent zeker bij Ajax tot het einde van het seizoen", aldus De Jong in gesprek met Ajax TV. "Ik weet niet wat er bij andere spelers gaat gebruiken, maar ik persoonlijk zou het zeker fijn vinden als de groep bij elkaar blijft."

De Jong gaat verder: "We hebben tot nu toe een redelijk succesvolle eerste seizoenshelft gehad. De sfeer is goed. We hebben heel veel kwaliteit. Dus ik zou het jammer vinden als er jongens weg zouden gaan."




Tags

jong

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Mooi. Maak het nog maar een keer duidelijk Frenkie.
+1/-0

5 jaar geleden
Het is eigenlijk te gek voor woorden dat een speler voor de camera moet zeggen dat hij blijft. Na de wedstrijd in de kuip gaan we zien wat die heisa in de winterstop heeft uitgehaald. Dus Frenkie het is aan jou om je belofte waar te maken. De Beker en het landskampioenschap staan op het spel.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal