Transparent
Inloggen
Sluiten

'Guangzhou Evergrande verhoogt bod op David Neres naar 43 miljoen'

10 januari 2019 07:28 - De Telegraaf

De Telegraaf weet te melden dat het Chinese Guangzhou Evergrande woensdag telefonisch een nieuw bod heeft uitgebracht op David Neres van 43 miljoen euro. Ajax is bereid om mee te werken aan een vertrek, maar alleen als het Diego Lainez weet vast te leggen. Marc Overmars nadert over die transfer een akkoord met Club América.

Neres zelf zou niets liever willen dan de overstap naar China maken. Na de uitwedstrijd tegen Bayern München is er bij de aanvaller veel onbegrip. Hij speelde in Duitsland zijn beste wedstrijd voor Ajax, maar verloor wel zijn basisplek en vindt daarom dat hem door Erik ten Hag onrecht is aangedaan. Ook ligt er in China een kapitaal jaarsalaris voor hem klaar.

Indien Lainez naar Ajax komt en Neres wordt verkocht, zal er verder geen vervanger meer worden gehaald. Ajax is er van overtuigd dat Lainez er direct zal staan. Bovendien wordt er veel verwacht van Vaclav Cerny, die grote stappen maakt na zijn kruisbandblessure. Daarnaast maakt Lassina Traoré tot nu toe een sterke indruk in Orlando.


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Direct doen, ook al komt die Mexicaan niet. Lot uit de loterij. Samen met Wobber en het gelduit de CL zit je op 100 miljoen!! Dat is ziekelijk veel. Dat wil ook zeggen dat je heel vaak nee kan zeggen als ze voor Frenkie, Matthijs en Ziyech komen straks.
6 maanden geleden
Ik blijf erbij, in de winterstop moet je Neres niet verkopen! Met geld op de bank win je geen wedstrijden en iedere vervanger die je haalt blijft een gok.
6 maanden geleden
Voor deze som geld zou ik hem laten gaan. Temeer omdat Neres zich altijd positief heeft opgesteld ondanks dat het vaak onbegrijpelijk was dat hij niet speelde. 43 Miljoen voor een bankzitter is ongelooflijk. De komst van zeker een vleugelspeler is wel een must. Daar zijn we sowieso mager bezet.
6 maanden geleden
Onzin bericht van de Telegraaf wat betreft Lainez. Iedereen bij Ajax weet dat hij er niet meteen zal staan.
6 maanden geleden
Het is zeker een hoop geld, maar toch... Zoals velen al zeggen hebben we iedereen nodig, en mijns inziens zeker ook Neres. Kan er niet een deal gemaakt worden dat hij in de zomer naar China komt?
6 maanden geleden
Televaag doet nog maar eens een poging om te stoken door te suggereren dat Neres ontevreden zou zijn. Niemand weg in winter was toch het credo? Dat geldt dan toch ook voor een klasbak als Neres. Met Lainez, Cerny en Traore moeten we het nog maar zien. Geld genoeg, selectie bij elkaar houden en als ze echt willen komen ze in de zomer wel terug.

Laatste nieuws