Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax in vergaande onderhandelingen met Sevilla over transfer Wöber'

9 januari 2019 18:42 - Telegraaf.nl

De Telegraaf weet te melden dat Ajax bereid is om mee te werken aan een transfer van Maximilian Wöber. De club is in vergaande onderhandelingen met het Spaanse Sevilla. Door de komst van Lisandro Magallán is Wöber verder gedaald in de pikorde. De Spanjaarden hebben een bod van rond de 14 miljoen euro uitgebracht.

Wöber kwam in de zomer van 2017 van Rapid Wien naar Amsterdam en heeft nog een contract tot de zomer van 2021. Ajax betaalde 7,5 miljoen voor de Oostenrijkse verdediger, dus indien de transfer helemaal rond zou komen, weet het in anderhalf jaar tijd de investering te verdubbelen.

Meer op Telegraaf.nl


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
14 miljoen voor een bankzitter? Ik zou niet twijfelen dan als ik Overmars was
6 maanden geleden
ondertussen ligt er een bod van 43 miljoen voor neres , die zijn we kwijt dan kan de nieuwe op tijd bij sluiten
6 maanden geleden
Sympathieke positieve jongen die zeker nog verder kan groeien. Heeft het imo niet slecht gedaan. Maar wat wil AJAX volgend seizoen? In contact met Vertonghen voor een terugkeer? In dat geval zou ik hem zeker laten gaan. Een jonge speler moet aan het spelen toekomen en als Jan komt zit dat er niet in.
6 maanden geleden
Ik vind Maxie een prima gast en hij heeft het (een enkel incident daargelaten) goed gedaan bij ons. Maar we hebben Per Schuurs, Magallan, evt. Joël (Blind liever nooit meer centraal) en Maxie zal geen vaste plek hebben in de nabije toekomst. Als hij dan deze move kan maken: geweldig voor die jongen.
Maxie: vielen Dank, guten Erfolg und viel Spass da in Spanien.
Zo.
6 maanden geleden
Laten gaan, niet echt geslaagd...

Laatste nieuws