Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV zit Ajax dwars met bod op Mexicaanse verdediger'

9 januari 2019 10:24 - Reaccion En Cadena

Volgens het Mexicaanse televisieprogramma Reaccion En Cadena heeft PSV een bod uitgebracht op de Mexicaans international Edson Álvarez, ploeggenoot van Diego Lainez. Volgens het medium kan een transfer van Álvarez direct invloed hebben op een eventuele transfer van Lainez, omdat Club América niet twee spelers wil laten vertrekken deze transferperiode. Indien PSV daadwerkelijk de verdediger weet vast te leggen, lijkt de komst van Lainez naar Ajax daardoor een stuk lastiger te worden.

Meer op Reaccion En Cadena




Tags

lainez alvarez cadena diego reaccion televisieprogramma

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
In de sportbijlage van de Telegraaf stond een interview met de laatste Gecontracteerde Mexicaan, dat is natuurlijk niet zo bijzonder maar het geeft te denken. Hoe denken mijn mede fans over deze rare situatie?
+1/-0

5 jaar geleden
Andersom toch ook dan? Als Ajax Lainez weet te strikken, gaat die andere transfer dan ook niet door? Money money money, dan kan er ineens heel veel hoor! Wachten maar gewoon af!
+1/-0

5 jaar geleden
Geen probleem kopen we Alvarez toch ook.
+2/-0

5 jaar geleden
Afkappen die boel, niet onder druk laten zetten. 15 miljoen bieden met een deadline tot vrijdag. Even de rollen omdraaien en anders de mazzel!
+1/-0

5 jaar geleden
Als PSV straks in de Johan Cruijff ArenA komt verdienen ze een pak slaag! Onder het gras en op de parkeerplaats met die handel potverdorie! Ja joh ik maak me kwaad na het lezen van dit bericht. Alles moet van PSV afgepakt worden te beginnen met het landskampioenschap en hun trots! Kapot maken, bij elkaar vegen en in de container die handel!
+5/-0

5 jaar geleden
We hoeven dit niet op te blazen. Als de club moet kiezen tussen een bod van 7 miljoen voor een speler terwijl ze het dubbele kunnen vangen voor een ander speler, is de keuze vrij snel gemaakt denk ik.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos