Transparent
Inloggen
Sluiten

Matthijs de Ligt: 'Ajax-fans hoeven niet bang te zijn voor een transfer deze periode'

8 januari 2019 23:17 - NOS.nl

In gesprek met de NOS laat Matthijs de Ligt weten dat hij deze transferperiode sowieso niet zal vertrekken bij Ajax. "Deze transferperiode zal het er niet van komen. Daar hoeven de Ajax-fans niet bang voor te zijn", aldus De Ligt tijdens het trainingskamp in Orlando. "We willen als team de titel halen en daar zal iedereen hard nodig voor zijn. Dus daar hoeven ze niet bang voor te zijn."

Ondanks dat de resultaten uitstekend zijn, is er bij Ajax nog voldoende te verbeteren. "De restverdediging moet beter. Dat is heel belangrijk voor onze manier van spelen en daar moeten we deze week veel aandacht aan besteden", zo geeft hij aan.

De sfeer in de groep is ook uitstekend. "Als de resultaten goed zijn, is het team altijd hecht", zegt hij daarover. "Het liefst willen we natuurlijk niet verliezen, maar het gaat er om hoe je er mee om gaat als je verliest. Dat is de grootste uitdaging van de tweede seizoenshelft."

Meer op NOS.nl


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Denk ook niet dat veel mensen daar bang voor zijn, daar geloof ik Overmars wel in. Zou fijner zijn als ie zou zeggen dat we ons geen zorgen hoeven te maken over een transfer komende zomer, maar dat zit er niet in ben ik bang.

Laatste nieuws