Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer Nicolás Tagliafico: 'Hij denkt er niet aan om Nederland te verlaten'

7 januari 2019 17:23 - AreaNapoli.it

In gesprek met het Italiaanse AreaNapoli.it reageert zaakwaarnemer Claudio Jara op de berichten dat Nicolás Tagliafico mogelijk naar Napoli gaat vertrekken. "Hij doet het erg goed bij Ajax. Hij denkt er niet aan om Nederland te verlaten, waar hij zich uitstekend op zijn gemak voelt", aldus Jara.

Een transfer in de toekomst naar Napoli is niet uitgesloten. "Het is nog altijd de club van de beste speler uit de geschiedenis: Diego Armando Maradona. En Carlo Ancelotti is een geweldige coach", zo geeft de zaakwaarnemer aan. "Zoals zoveel Argentijnen volgen we Napoli. Het is een beetje het tweede team van alle Argentijnen, die alles willen weten over de club."

Voor Napoli zou Tagliafico bovendien ook een uitstekende speler zijn. "Hij is een jonge speler die zich goed beweegt in het veld en een speler van wereldklasse zal worden", zegt Jara daarover.

Meer op AreaNapoli.it




Tags

napoli tagliafico jara nederland ancelotti areanapoli armando beweegt carlo diego gemak maradona wereldklasse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Ik ben een fan geworden van deze jongen. Zo rustig, maar toch zo fel. Ook geeft hij altijd 100% en blijft maar gaan en gaan. Ik hoop dat hij nog minimaal 1 seizoen blijft. Geweldig om hem bij Ajax te kunnen bewonderen.
+2/-0

5 jaar geleden
Nooit meer laten gaan, een contract geven tot 2030!
+2/-0

5 jaar geleden
Ik krijgt er een pestbui van als er bij Ajax een speler net even met zijn hoofd boven het maaiveld steekt is hij al verkocht.
+1/-0

5 jaar geleden
Nico gaat nog veel doelpunten maken de tweede seizoenshelft. Daar ben ik van overtuigd. Dus alles er aan doen om deze toppper binnenboord te houden.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal