Transparent
Inloggen
Sluiten

Frank de Boer: 'Ik ben hartstikke blij dat het weer goed gaat met Ajax'

7 januari 2019 00:40 - De Telegraaf

In gesprek met De Telegraaf geeft Frank de Boer aan dat hij zonder jaloezie kijkt naar de mogelijkheden die er nu bij Ajax zijn. "Ik ben vooral hartstikke blij dat het weer goed gaat met Ajax", aldus de huidige trainer van Atlanta United.

De Boer gaat verder: "Ik heb er destijds met vier kampioenschappen in 5,5 jaar en ruim honderd miljoen euro op de bank het maximale uitgehaald. Dat ik daarmee de basis heb gelegd voor de huidige transfer- en salarismogelijkheden maakte me wel trots, ja. Al heeft daar de hele staf met Hennie Spijkerman, Dennis Bergkamp en Orlando Trustfull aan meegeholpen."
Tags

boer atlanta bergkamp jaloezie kampioenschappen meegeholpen orlando salarismogelijkheden spijkerman telegraaf trustfull

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Wat een borstklopperij, na anderhalf jaar goed voetbal heeft hij het Ajax-voetbal kapotgemaakt met zijn "op balbezit spelen" en de bal achterin tot vervelends toe rondspelen en hopen op individuele acties en kansen voorin. Zoals Ajax nu speelt en onder Peter Bosz speelde is het Ajax wat we willen zien en nationaal en internationaal veel respect afdwingt. Ik hoop dat ie niet meer terugkomt als trainer tenzij hij zijn visie veranderd.
Waarom blijven by the way de forums zo lang weg?
+3/-9

 
5 jaar geleden
Je vergeet alleen te vermelden dat de Boer, op Verthongen, Eriksen en Aldeirwereld na geen sterke selectie had. Dat de Boer Ajax 4x kampioen wist te maken was een klein wonder. 4x de CL in is ook 4x een dikke portemonnee en er werd amper uitgeven. De Boer heeft het maximale er uit weten te halen. En inderdaad dat was met beton voetbal.
+14/-0

5 jaar geleden
El Nico, helemaal met je eens. Bovendien ben ik Frank nog erg dankbaar hoe hij Ajax heeft geleid in die slangenkuildestijds tijdens de fluwelen revolutie met alle ongemakken destijds. Ik vergeet nog niet hoe de pers de hele zondag op Johan Cruijff buiten stond op te wachten, hoe nu verder met Ajax. Frank zei destijds al dat je ook niet wil kiezen tussen je vader en je moeder.
+9/-0

5 jaar geleden
El Nico, Sardientje, jullie slaan de spijker op zijn kop. Frank heeft het juist heel goed gedaan. Alleen Overmars en consorten hadden toen al wakker moeten worden en net als nu op tijd goeie spelers moeten aantrekken, dan waren we wat makkelijker kampioen geworden met mooier voetbal en misschien wel 5 x of meer op rij. Met zuinigheid, alleen jeugd red je het gewoon niet en dan hadden we ook een paar x de pech dat onze beste spelers vlak voor aanvang van het seizoen weggekocht werden en hoelang hebben we wel niet zonder een echte spits gespeeld! Nee, Frank heeft het prima met een echt Ajax hart gedaan! Bedankt Frank!!
+6/-1

5 jaar geleden
Zo te zien heeft Frank z'n vaste staf meegenomen naar Atlanta. Dat zijn geen Ajax trainingsjacks. Incl. Trustfull.
+2/-0

5 jaar geleden
Vier kampioenschappen met Ajax achter elkaar.
Wie heeft Ajax als tegenstander als je kijkt naar de begroting ?
HOOGuit alleen PSV.
50% kans dus op een titel sowieso.
Europese resultaten zeggen veel meer over de kwaliteiten van een trainer bij een Nederlandse club.
Zelfs in de Europa Leag vloog hij eruit tegen Kopenhagen, Molde etc.
+1/-3

5 jaar geleden
Wij zijn het eens met elkaar als het om de prestatie van Frank de Boer gaat, terug kijkend was die prestatie dus goed, maar het laatste blijft altijd hangen. Ja wij kunnen er niet omheen de vijfde titel missen tegen het nietige De Graafschap. Voor en tegenstanders van Frank de Boer willen dat laatste niet in de schoenen schuiven en daar ben ik het mee eens.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.