Transparent
Inloggen
Sluiten

'Matthijs de Ligt sprak rond uitreiking Golden Boy Award met Juventus'

5 januari 2019 14:23 - Corriere dello Sport

Ook het Italiaanse Corriere dello Sport maakt melding van de nadrukkelijke belangstelling van PSG in Matthijs de Ligt. Volgens het medium maakt Juventus zich daar echter geen zorgen over. De Italiaanse kampioen heeft half december al een grote slag geslagen tijdens de uitreiking van de Golden Boy Award.

Andrea Agnelli, voorzitter van Juventus, heeft toen lang gesproken met De Ligt en zijn familie om duidelijk te maken wat voor belangrijke rol de verdediger kan spelen in de verdediging van de Oude Dame en wat voor grote waarde hij kan hebben voor de gehele club. Bij dat gesprek was ook algemeen directeur Edwin van der Sar aanwezig, die als speler zelf twee jaar uit kwam voor Juventus.

Meer op Corriere dello Sport




Tags

juventus award agnelli andrea corriere dame dello psg sar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Met alle respect maar deze jongen heeft zoveel kwaliteit dat hij voor de echte top moet gaan en van Juve vind ik het een beetje historie en psg speelt met 2 vingers in de neus de Franse competitie uit.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos