Transparent
Inloggen
Sluiten

'Guangzhou Evergrande brengt megabod uit op David Neres'

5 januari 2019 06:42 - De Telegraaf

De Telegraaf weet te melden dat Ajax een megabod heeft ontvangen van Guangzhou Evergrande voor David Neres. De Chinese club heeft 30 miljoen euro geboden voor de Braziliaanse aanvaller. Ondanks dat eerder werd aangegeven dat niemand mag vertrekken deze transferperiode zou Ajax daar nu wel toe bereid zijn als er een bedrag rond de 40 miljoen euro wordt geboden.

De selectie van Ajax vertrekt zaterdag op trainingskamp naar Orlando. Neres zal daarbij gewoon aanwezig zijn. De kans is wel groot dat directeur voetbalzaken Marc Overmars in Amsterdam blijft in de hoop de transfer af te kunnen ronden.

Afgelopen zomer werd een bod van Borussia Dortmund van 33 miljoen euro nog direct afgewezen. Neres zou zelf openstaan voor een vertrek naar China.




Tags

neres evergrande guangzhou china dortmund orlando overmars telegraaf trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Niet doen lijkt me verstandig. Neres kunnen we de tweede seizoens helft nog goed gebruiken.
+1/-0

5 jaar geleden
40 miljoen moet je gewoon doen. Is makkelijk te vervangen. Snap alleen niet dat je dit als speler sportief gezien wil.
+2/-2

5 jaar geleden
David is zijn basisplaats kwijt en brengt net niet wat hij eerder wel wist te brengen. Als de speler aangeeft te willen verkassen en de club er 40 miljoen aan over weet te houden is dat het beste voor alle betrokkenen.
+2/-1

 
5 jaar geleden
In all fairness, volgens mij speelt ie ook amper op de plek waar ie het vorig seizoen zo goed deed. Ik denk ook dat soort spelers gebaat zijn bij veel speeltijd. Moeten veel hun acties durven maken en dat gaat makkelijker en gedoseerder met veel speeltijd. Bij invalbeurten wordt het vaak te geforceerd en daardoor makkelijker te verdedigen. Ik ben fan en zou hem graag volgend jaar weer meer zien spelen en hoop dus dat ie blijft.
+5/-0

 
5 jaar geleden
Eens, hij mist dit jaar de scherpte, door invalbeurten en door niet op zijn beste plek gezet te worden.
En toch, als hij er in staat zorgt hij altijd voor gevaar.
Er vanuit gaande dat Hakim deze zomer vertrekt ontstaat daar weer een gat in de selectie, als David ook vertrekt heb je op rechts niemand meer, of Cerny moet alsnog de kans grijpen.

Buiten dat denk ik dat je dit nog zware seizoen David nog hard nodig hebt.
+2/-0

 
5 jaar geleden
Bandé is aan het terugkomen, er is een nieuwe Traoré gehaald, de club probeert Laines binnen te hengelen, een aantal jeugdspelers maakt grote stappen. Op dit moment geen van alle nog op het niveau van David maar voor iemand die buiten de basis is gevallen is de achtervang wel erg ruim.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Allemaal jong en onzeker of nog niet binnen gehengeld.
Daar kun je nog niet op bouwen.
Stel dat Hakim geblesseerd raakt, wat dan?
+1/-0

5 jaar geleden
Gewoon niemand weg in de winterstop toch..?
+2/-0

5 jaar geleden
Ik weet het niet hoor. Stel dat Ajax nu ineens de 'afspraken zelf overtreedt' en Neres verkoopt, wat zal het effect op de andere spelers dan worden?
Tegen de één ja zeggen en tegen de andere niet? En het effect van andere grote aanbiedingen die er liggen/komen? Die buitenlandse clubs ruiken bloed.
+3/-0

5 jaar geleden
Er is geen noodzaak te verkopen. Zet een gekke vraagprijs van 60 miljoen of meer. Te duur? Blijft ie lekker bij Ajax dit seizoen.

Dat de Telegraaf 30 miljoen een megabedrag durft te noemen.. alsof Ajax gezien de huidige financiele situatie geen nee tegen kan zeggen.
+5/-0

5 jaar geleden
Neres heeft zijn waarde.
Dit jaar wordt het alles of niets.
Die nieuwe spelers moeten niet voor niets nog een half jaar wentijd krijgen.
Neres is basisspeler of twaalfdeman. Heeft op meerdere posities zijn waarde. Daarbij komt dat hij in topwedstrijden in de CL heeft laten zien dat hij dat niveau aan kan.
NIET weg doen. In tact houden die selectie.
Ziyech kan geblesseerd raeken of oververmoeid.
Neres heeft tot nu toe zeker zijn aandeel gehad in de goede prestaties.
+3/-0

5 jaar geleden
Als er 40 miljoen wordt geboden dan is dat een werelddeal, je koopt het Mexicaanse supertalent Diego lainez voor 15 miljoen en houd nog 25 miljoen over. Daar komt nog bij dat er de support uit dat talentrijke voetballand naar AJAX gaat verschuiven en dat zullen ze niet leuk vinden in en om het Brabantse land. Mijn mening is hierover " Mark snel handelen voordat hij over gaat naar de concurrent" .
+1/-2

5 jaar geleden
Waarom de telegraaf maar door blijft zagen is inmiddels wel bekent, Ajax vooral geen rust gunnen en nog maar even beamen dat onze Neres zeer ontevreden is. Als het over voetbal gaat vind ik dat niet zo erg maar China gaat over geld, en Neres is te goed voor dat land. Ik schreef eerder al dat de fans altijd de pineut zijn en wederom gaan die fans een moeilijke tijd tegemoet. Na Heereveen moet Ajax naar de kuip en daar ligt de crux.
+3/-0

5 jaar geleden
30 miljoen is absoluut geen megabod voor Neres, begin maar eens met het dubbele en dan praten we verder. Dit krijg je in de zomer ook gewoon voor hem mocht hij dan weg willen. Selectie intact houden, geen precedent scheppen. Bovendien China is where careers go to die.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Idd. Geen carrièreplanning. China daar pak je duiten na je loopbaan..
+3/-0

5 jaar geleden
30 miljoen is geen 40 miljoen en dat gaan die Chinezen echt niet doen. Dus Bandé als vervanger ? Die is er nog lang niet. Lainez zie ik nog niet komen. Ik zou zeggen wacht tot de zomer.7
+1/-0

5 jaar geleden
Iedereen maar binnenboord houden omdat we iedereen keihard nodig zijn willen we veel prijzen winnen dit seizoen! Ik vertrouw op Marc Overmars en dat hij dus geen gekke dingen doet. Ik vind dat Neres gewoon moet blijven want zelfs als invaller kan hij van grote waarde zijn. Ook moet niet vergeten worden dat in de tweede seizoenshelft Hakim Ziyech niet elke wedstrijd kan spelen. Dit dus om overbelasting en blessures te voorkomen. En als Ziyech niet kan spelen dan wil ik als supporter graag David Neres zien spelen en niemand anders. Kortom geld is leuk maar je koopt er geen noemenswaardige prijzen voor.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal