Transparent
Inloggen
Sluiten

Rivaldo: 'Barcelona moet de selectie niet versterken met spelers van buitenaf'

4 januari 2019 13:59 - Betfair

In zijn column op Betfair.com geeft Rivaldo aan dat Barcelona in zijn ogen Frenkie de Jong niet zou moeten halen. "Barcelona moet de selectie niet versterken met spelers van buitenaf. Ik vind dat de club moet kijken naar de eigen opleiding", aldus de voormalig voetballer. "Als je een opleiding hebt die wereldwijd zo geprezen wordt, omdat je bijna elk jaar goede spelers opleidt voor het eerste elftal, is het logisch dat je daar kijkt als je op zoek bent naar de nieuwe Xavi, Iniesta of Puyol. Niet buiten de club."

Meer op Betfair




Tags

barcelona buitenaf rivaldo betfair column iniesta jong opleidt puyol xavi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
5 jaar geleden
Hij staat bij mij nog altijd bekend als de voetballer die naar zijn gezicht greep toen hij een bal tegen zijn been aangeschoten kreeg.
+5/-0

 
5 jaar geleden
Dat was inderdaad lachwekkend, maar dat neemt niet weg dat El Nico volkomen gelijk heeft met zijn betiteling van Rivaldo in dit geval: een wijs man. Barca zou de Frenkies de Jong zelf moeten opleiden.
+1/-0

5 jaar geleden
Nog zo gek niet lang geleden stonden er 13 spelers uit de eigen jeugd bij Barca in de basis, halleluja hosanna was dat toen.... Niets meer van over, en geloof me er staat genoeg goede jeugd klaar bij Barca... Het is gewoon weer terug bij af, ordinaire koopclub. Rivaldo heeft 100% gelijk.
+1/-0

5 jaar geleden
Dat is natuurlijk geklets in de ruimte, als Barca dat zou doen was het een goede middenmoter in Spanje.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal