Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSG brengt astronomisch bod uit op Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt'

3 januari 2019 16:19 - Marca

Volgens het Spaanse Marca heeft Paris Saint-Germain zich opnieuw in Amsterdam gemeld. De kampioen van Frankrijk wil er alles aan doen om zowel Frenkie de Jong als Matthijs de Ligt binnen te halen. PSG zou een bod hebben uitgebracht op beide spelers waar alle andere Europese topclubs niet aan kunnen tippen. Manchester City zou inmiddels al zijn afgehaakt.

Wat PSG precies geboden heeft is onbekend. Wel zou Barcelona beseffen dat ze financieel niet op kunnen tegen het voorstel uit Frankrijk en kan het alleen maar hopen dat geld uiteindelijk niet de doorslag biedt. Eerder was er al een bod van 70 miljoen euro uitgebracht op De Jong, maar dat bod is ruimschoots overschreden nu PSG ook De Ligt naar Parijs wil halen.

De rest van de Europese top is in afwachting van een uitspraak van de UEFA. Momenteel loopt er een onderzoek van de voetbalbond naar PSG vanwege Financial Fair Play, maar daar lijken de Fransen zich vooralsnog niets van aan te trekken.

Meer op Marca


Tags

psg jong frankrijk afgehaakt barcelona doorslag marca parijs tippen uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Misschien kunnen we in 1 klap de Arena kopen.
+2/-0

1 jaar geleden
200 miljoen is een mooi bedrag, met doorverkoop percentage..
+1/-0

1 jaar geleden
Geld is leuk maar vind maar eens betaalbare en goede vervangers voor Matthijs de Ligt en ook Frenkie de Jong. Waarom kunnen ze gewoon niet voor een dik salaris bij Ajax blijven? Dat zou echt geweldig zijn! Gewoon nog één seizoen. Nog één seizoen van beide spelers genieten. Ik ben erg benieuwd wat Marc Overmars gaat doen want ik vind dat Ajax er absoluut niet minder op moet worden qua attractiviteit.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
En hoe wil Ajax een dikke salaris blijven betalen?

Sorry, verkeerd gelezen.

Het zou mooi zijn als ze nog 1 seizoen blijven, maar ik de spelers zelf willen ook een stap maken naar de absolute top. En Ajax heeft dat geld ook hard nodig om door te groeien naar een stabiele Europese subtop club.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Denk je dat Ajax een salaris van 6 miljoen per jaar kan bieden??
+1/-0

1 jaar geleden
Ook al beuren we 300 miljoen!, wat hebben wij als supporters aan die miljoenen? 0,0, nada, helemaal niets! We gaan naar stadion om De Ligt en Frenkie in actie te zien en om eindelijk weer eens kampioen te worden. Wat kopen wij er voor als de Arena van ons is, Bolt thrower? Ook niks! Nee, niet verkopen voordat we die schaal hebben en zolang mogelijk genieten, ook al bieden ze een miljard!
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
En twee spelers die dan een arbitrage zaak gaan aanspannen. Spelers die weg willen zijn niet te houden. Dus dit jaar gewoon kampioen worden. En beiden verkopen voor veel geld. Misschien Feyenoord opkopen? ????????
+1/-0

 
1 jaar geleden
feyenoord bestaat die dan nog ??
+1/-1

 
1 jaar geleden
Hebben die spelers zelf ook nog iets te willen?
+1/-0

1 jaar geleden
Volgens het Spaanse Marca, ooit een gerenommeerd sportblad, tegenwoordig een sportblad met de allure van de Story of Privé....
Beiden gaan naar Barca, jammer genoeg.
+1/-0

1 jaar geleden
Het eind van het liedje is weer zoals te verwachten dat ze beiden naar Barcelona gaan voor 100 miljoen. Voor en schijntje dus van de bedragen die nu genoemd worden. Men vergeet wat de spelers willen. die willen of naar Barcelona en verder niet. Ajax moet dat dan weer toestaan onder het mom van dat ze niets aan ontevreden spelers hebben.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ajax hoeft in principe helemaal niets. Die spelers hebben gewoon een doorlopend contract en Ajax hoeft ze daar alleen maar aan te houden. De spelers bepalen nog altijd zelf waar ze heen gaan. Als zij geen zin hebben in Parijs, gaan ze niet, ook al bieden 1 miljard. Ajax kan wel meer uit Barca proberen te persen voor de 2, maar als ze blijven hoor je mij niet klagen. Nog een jaar goed draaien in de CL en een lagere prijs voor hun is minder erg. Zou toch prachtig zijn als Frenk en Matthijs gewoon keihard nee zeggen tegen PSG en zo laten zien dat niet alles voor geld te koop is.
+3/-0

 
reactie verwijderd

1 jaar geleden
mark is goed bezig , de vijver in dit land is leeg gevist en qua mentaliteit moet je hier ook niet zijn dat was vroeger eens anders , ik zeg 200 miljoen +
+1/-0

1 jaar geleden
Een website meldt 150 miljoen voor beide samen...
Benieuwd wat salaris ze bieden want Barca heeft een riant salaris in petto voor Frenkie.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Veel te weinig beide of 200 miljoen of niks , we zijn hier geen aldi
+1/-0

1 jaar geleden
Ik geloof niets van al die onzin artikelen, ik stoor mij er ook aan dat deze site er ook aan mee werkt. Al die onzin berichten, 2 weken terug zou Frenkie al getekend hebben bij PSG.
Zowel City als PSG liggen onder de loep " zegt de FIFA" vanwege de fairplay regel en de kosten die zij niet kunnen onderbouwen. Die gaan echt niet een vingers branden op dit moment door even 150 miljoen uit te geven.
Het kan mij niet boeien waar ze heen gaan, ik ben supporter van Ajax. Ik hoop eigenlijk dat ze nog een jaar blijven, aan dat geld beleef ik geen plezier.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Die 150 miljoen wordt nooit in 1x uitgegeven. Dat is niet de werkwijze van Ajax en daar staan ze om bekend in Europa.
+1/-0

1 jaar geleden
Ajax kan ze wel 10 miljoen per jaar betalen als ze zouden willen, maar het heeft geen nut. Die gasten worden niet meer beter tegen De Graafschap en Emmen op kunstgras, om beter te worden hebben ze meer weerstand nodig, wat ze in het buitenland wel krijgen. Dus je moét door als speler, hoe jammer dat ook is voor ons.
+2/-0

1 jaar geleden
In een woord ";BELACHELIJK" dit heeft niets meer met voetbal te maken. Deze Franse club moet geroyeerd worden uit het Europese voetbal.
+1/-1

 
1 jaar geleden
zoals ook barca ? die 250 miljoen vraagt voor messie ???
+1/-0

1 jaar geleden
Moet ik daar nou blij mee zijn? Ja en Nee voor de fans zou het betekenen dat er een nieuw tijdperk gaat aanbreken als er goede vervangers worden aangekocht. Het is ook mogelijk dat Ajax op het geld gaat zitten en de fans er niets van gaan merken. Kampioen is een remedie maar een schrale troost voor de fans die de spelers moeten gaan missen.
+1/-0

reactie verwijderd


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.061 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

bande beek beroepsvoetbal bertje chelsea clubman derksen eredivisie everton fier genee genegeerd getafe hoofdprijzen jong keizer koen kudus luigitentorioabc neres nouri rechtshalf renemar routine schipahoy schone spur standard utd valencia