Transparent
Inloggen
Sluiten

'Juristen Ajax bezig met papierwerk om transfer Lisandro Magallán af te ronden'

2 januari 2019 08:40 - De Telegraaf

De Telegraaf weet te melden dat Ajax er vanuit gaat dat Lisandro Magallán zich tijdens het traininskamp in Florida zal aansluiten bij de selectie van Ajax. Inmiddels is er al enige tijd een akkoord met zijn huidige club Boca Juniors over een transfersom van minstens 8 miljoen euro, terwijl Ajax met de verdediger een contract overeen is gekomen tot de zomer van 2023. Juristen van Ajax zijn druk bezig met het papierwerk.

De bedoeling is dat Magallán samen met Nicolás Tagliafico vanuit Buenos Aires naar de Verenigde Staten vliegt en dat de transfer eindelijk afgerond kan worden.
Tags

magallan papierwerk aires boca buenos florida juniors tagliafico telegraaf traininskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Heel fijn nieuws zo op de vroege morgen.
Het is gewoon heel erg goed van Overmars om nu al de beoogde opvolger van Mathijs in huis te hebben. Natuurlijk kun je die twee niet met elkaar vergelijken maar het is in elk geval wél een echte centrale verdediger die ook op zijn Zuid Amerikaans verdedigd.
+1/-0

5 jaar geleden
Komt hij nou wel of komt hij nou niet? Het moet bijkans een wondertransfer zijn gezien wat de telgraaf steeds maar weer schrijft. Duidelijk een geval dat de telegraaf geen vat heeft op het reilen en zeilen bij Ajax.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Houden zo.. Gedoe met al die onruststokers... ????
+2/-0

5 jaar geleden
Ben héél benieuwd in hoeverre hij Mathijs en Davinson kan doen vergeten. Ik zie eigenlijk liever Vertommen of Alderweireld terugkomen.
+1/-1

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Volgens Google een adviesbureau uit Maastricht. Waarom BeervandeMeer graag een adviesbureau bij ons cluppie wil zien is mij een raadsel...
+2/-0

5 jaar geleden
Ajax heeft eindelijk goed geleerd van fouten in het verleden, dit zijn goede versterkingen en nodig om de champions league ,knvb en de eredivisie bekers binnen te halen ,misschien een beetje te hoog van de toren geblazen, maar ik heb er wel zin in.
Chapau voor Mark Overmars!!
+1/-0

5 jaar geleden
Lisandro, that's the club PSV, who's a threat for the title. Lisandro, your job, is to wreck anyone of that club who comes near you! Welcome to Ajax! :-)
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.215 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis boomen branco brobbey elsimao farioli hato hlynsson janse jim jong kaplan kiki kroes linksbuiten mannsverk medic rosario sevic sosa sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst wijndal