Transparent
Inloggen
Sluiten

'Frenkie de Jong bereikt persoonlijk akkoord met Barcelona'

27 december 2018 08:26 - Sport.es

Volgens het Spaanse Sport heeft Frenkie de Jong een persoonlijk akkoord bereikt met Barcelona over een transfer. De kampioen van Spanje moet nu met Ajax rond de tafel om de transfer af te kunnen ronden voor komende zomer. Ajax wil 75 miljoen euro voor de international hebben.

Barcelona is al langer nadrukkelijk geïnteresseerd in De Jong en heeft ook constant contact gehouden met de middenvelder en zijn omgeving. Afgelopen zomer wilden de Spanjaarden hem al binnen halen, maar Ajax weigerde toen mee te werken. De Jong wil nu komende zomer alsnog de overstap maken.

Afgelopen periode sprak Ali Dursun, de zaakwaarnemer van De Jong, met diverse topclubs om te horen wat zij te bieden hadden, maar voor De Jong was Barcelona altijd de eerste keus. Twee weken geleden is Dursun naar Barcelona afgereisd om te proberen alles schriftelijk af te ronden. Financieel is het aanbod minder als die van de andere clubs, maar voor de middenvelder ligt een contract voor vijf jaar klaar met een salaris dat ieder seizoen zal oplopen.

Binnen Barcelona is men optimistisch over de komst van De Jong. De komst van de middenvelder zou 'volledig op schema' liggen. Andere geïnteresseerde clubs zouden zelfs al de handdoek gegooid hebben en wachten nu de onderhandelingen tussen Barca en Ajax af. De transfersom van 75 miljoen euro vindt Barcelona wel te hoog. Zij zouden 60 miljoen euro willen betalen.

Meer op Sport.es




Tags

barcelona jong dursun ali handdoek schriftelijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
minimaal 75 miljoen en geen cent minder!
+2/-0

5 jaar geleden (gewijzigd)
Lijkt een verstandiger zaakwaarnemer te hebben dan de Ligt. Barcelona is een prima topclub en ze verdienen daar meer dan genoeg al is het misschien minder dan bij andere clubs. Sportief gezien en voor de verdere ontwikkeling van deze nog jonge gast een prima keus. Nog wel ergens die 75 mlj op tafel leggen voor Ajax ;-)
+1/-1

5 jaar geleden
Daar gaat Frenkie niet beter worden, amper weerstand op Sevilla en 2x Madrid na. Die competitie is ook niks. Engeland of Duitsland daar krijg je weerstand.
+2/-2

5 jaar geleden
Voor 60M sturen we wel een gesigneerde poster naar ze. minimaal 75M, en anders 70M + 15% doorverkoop. Lijkt me mooi voor ze. Wat mij wel verbaast is dat Barca dit soort spelers niet meer zelf opleidt. Waar zijn de Xavi's en Iniesta's die ze in het verleden wel konden opleiden?
+1/-0

5 jaar geleden
Ik ben het met EL Nico eens. Barcelona mooie grote club in een competitie met weinig weerstand. Daar wordt De Jong niet beter van. Kijk naar Coutinho bij Barca, ik vind hem geen schim van zijn tijd bij Liverpool. Een Engelse club met goed voetbal, Arsenal of de Spurs zo een mooie stap zijn voor zijn ontwikkeling. Geen Chelsea oid.
+1/-0

5 jaar geleden
zonder een Accord tussen de clubs kan je wel 50 maal tekenen , maar het zet geen zoden aan de dijk en daarbij is sport ook maar een krant met geruchten we weten allemaal dat dit gebeurt achter gesloten deuren dus dit is gewoon weer eens nep nieuws
+1/-0

5 jaar geleden (gewijzigd)
Altijd maar voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten, maar wel tientallen miljoenen uitgeven aan spelers die er compleet mislukken. Overmars moet niet happen en gewoon keihard nee verkopen.

Overigens geloof ik er niks van. En Frenkie moet eens nadenken of de club hem echt zo graag wil als ze zo krenterig doen om het bedrag dat Ajax vraagt.
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal