Transparent
Inloggen
Sluiten

'Barcelona haakt af in strijd om Matthijs de Ligt'

25 december 2018 16:12 - AS

Binnen Barcelona wordt verwacht dat Matthijs de Ligt niet de overstap naar Spanje gaat maken. Dat geeft een bron van de club aan tegenover het Spaanse AS. "We verwachten dat hij naar Bayern München of Juventus zal gaan", aldus de bron. De kampioen van Spanje zou graag De Ligt en ook Frenkie de Jong willen halen, maar wil niet meegaan in de biedingsoorlog die op komst lijkt te zijn met de interesse die er nu is. Daarnaast zou De Ligt doen wat zijn zaakwaarnemer Mino Raiola zegt, waardoor ze in Barcelona niet meer rekenen op de komst van de aanvoerder van Ajax.

Meer op AS




Tags

barcelona bayern biedingsoorlog jong juventus meegaan raiola

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Erg jammer, hij zou heel goed passen bij Barcelona en je zou toch denken dat ze geld genoeg hebben ,als ze de Ligt (of vergelijkbare voetballer) niet kunnen betalen dan zie ik ze straks ook niet meer in de top voetballen.
+1/-4

 
5 jaar geleden
Erg jammer hè! Ben jij supporter van Ajax of niet? Want dan zou je dit bericht juist moeten toejuichen, misschien speelt hij volgend seizoen nog bij Ajax. Volgens mij ben jij supporter van Barcelona.
+3/-1

 
5 jaar geleden
Inderdaad. Snap ook nooit dat mensen enorm blij zijn als een van onze beste spelers waarschijnlijk weggaat. Je bent toch voor Ajax of niet? Het zal mij een rotzorg zijn waar ze uiteindelijk heengaan, ik heb t liefste dat ze langer bij AJAX blijven.
+1/-1

 
5 jaar geleden
Het gaat helaas niet om wat jij of ik vindt, ik zou hem liever levenslang geven bij Ajax,maar dat is een illusie ,zolang ik bij Ajax komt, dat is zo een 40 jaar, worden de beste spelers van Ajax verkocht aan het buitenland, ik heb in in de meeste landen een favoriete club en dat is in Spanje Barcelona,buiten het feit dat ze het mooiste voetbal spelen hebben ze een link naar Ajax,dus als de Ligt toch ergens anders moet voetballen, zie ik hem het liefst daar en ook kan ik dan genieten van zijn spel en zijn vorderingen in de gaten houden.
+0/-1

5 jaar geleden
Als je Raiola als zaakwaarnemer hebt ben je bijna veroordeeld tot een Italiaanse club. Daar zitten zijn maffia maatjes en zijn grootste belangen voor Raiola zelf, heeft niets met het belang van de speler te maken helaas.
+2/-0

5 jaar geleden
Het is ondenkbaar dat de ligt nog een seizoen blijft.
Fc Barcelona zou een mooie club voor hem zijn al
zou ik hem liever bij een vechtmachine als athletico zien
of de Engels of Duitse competitie. Italië staat ook bekend
om haar goede verdedigers dus dat zou ook een goede
leerschool voor hem zijn. Dit komt weer ten goed voor
het Nederlands elftal en dat is waar we iets mee kunnen
bereiken. Ajax zou incidenteel nog eens iets kunnen winnen
op Europees niveau maar dat is meer een sprookje dan
een reële gedachten
+1/-0

 
5 jaar geleden
Lekker belangrijk of het goed is voor Oranje. Hij moet lekker daar heen gaan waar hij heen wil. Niet waar die rioolrat hem graag ziet. Als hij persé naar Barca wil, moet hij daar lekker heen gaan. Persoonlijk hoop ik dat hij nog een jaartje bij Ajax blijft, ons nog een keer de CL in voetbalt en eventueel de 2e ronde. Dan boeit het niet meer als hij iets goedkoper wordt.
+2/-1

5 jaar geleden
Gaat Juventus worden, dat regel Raiola wel.
+3/-1

5 jaar geleden
Mooi, samen met Frenkie de Jong naar Arsenal. Moet je dan eens opletten hoe snel Arsenal dan weer meedoet om de titel.
+2/-0

5 jaar geleden
De Ligt zou prima passen bij Juventus. Kan in Italië verdedigend alleen maar beter worden. Als hij zich zo ontwikkelt heeft hij altijd de clubs voor het uitkiezen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal