Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax in kwartfinale beker tegen sc Heerenveen

22 december 2018 22:10

Ajax zal het in de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker moeten opnemen tegen sc Heerenveen. Zaterdagavond werd de ploeg van Erik ten Hag tijdens de loting gekoppeld aan de Friezen. De wedstrijd zal worden gespeeld in de Johan Cruijff ArenA op 22, 23 of 24 januari. De KNVB zal maandag de definitieve speeldatum en -tijdstip bekend maken.

Op zondag 20 januari staat Ajax - sc Heerenveen ook al op het programma, dan voor de competitie.




Tags

heerenveen knvb arena hag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden (gewijzigd)
Tegen Heerenveen trouwens gewoon de sterkste 11 opstellen, dus geen Lamprou en al die anderen van Jong. Bizar dat feijenoord weer thuis speelt. Als je de finales weghaalt is het met deze wedstrijd 16x thuis en 4x uit. Dat is 80% thuis. Dat is geen toeval meer. Ajax heeft 5 thuis en 10 uit, PSV 7 om 8. Dit is vanaf seizoen 14/15.
Edit: wedstrijd is vastgesteld op donderdag 24-1 om 20.45. feijenoord speelt op woensdag de 23e. Zodoende hebben de rotterdammers 1 dag extra rust in voorbereiding op de klassieker op de 27e.
+2/-0

 
5 jaar geleden
Hopelijk hebben we tegen die tijd een betere tweede keeper, want voor een keeper doet lengte er zeker wel toe en 1.76 (volgens mij zelfs korter) kan echt niet. Voor Eredivisie begrippen zal Lamprou vast een redelijke doelman zijn, maar op internationaal niveau wordt hij bij iedere corner en vrije trap weggeblazen. Topspelers weten er wel raad mee.

Met Onana speel je met 11,5 man en met Lamprou speel je met 10,5. Overmars zal het druk hebben, want ik neem aan dat hij het ook beseft.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal