Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Dit is een affiche om naar uit te kijken'

21 december 2018 16:43

Erik ten Hag verwacht tegen FC Utrecht te kunnen beschikken over een vrijwel volledig fitte selectie. "We gaan het zien. Maar zoals het er nu naar uit ziet, ziet het er positief uit", aldus Ten Hag in gesprek met Ajax TV. "Het is een zwaar half jaar geweest. Een grote fysieke belasting geweest. Maar we stralen nog steeds frisheid uit. Vorige week hebben we dat tegen Bayern en tegen De Graafschap gezien en dat zal ook zeker zonder gevraagd worden."

Uitwedstrijden tegen FC Utrecht zijn vrijwel altijd beladen. "Wij willen zulke wedstrijden spelen. Dat hebben we al heel veel gespeeld afgelopen half seizoen en dit is een affiche om naar uit te kijken", zo geeft hij aan. "Utrecht heeft altijd passie en echte strijd. Wij kunnen onze borst nat maken, maar dat kunnen zij ook."

Ten Hag kent de sentimenten die in Utrecht leven goed als voormalig trainer van de Domstedelingen. "Het is maar 25 kilometer verderop. Dan is er rivaliteit. Ze zijn er al weken mee bezig en dat is logisch", zegt hij daarover. "Daar moeten we op voorbereid zijn en zorgen dat we ons eigen spel daar gaan vinden. Dat is een hele mooie uitdaging, omdat het een hele goede ploeg is. We kijken er echt naar uit en dat geeft energie."




Tags

hag utrecht affiche bayern belasting borst frisheid graafschap kilometer nat passie rivaliteit sentimenten verderop

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.243 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom banel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal