Transparent
Inloggen
Sluiten

Optie in contract Daley Sinkgraven gelicht

18 december 2018 17:54 - Ajax.nl

Ajax heeft de optie in het contract van Daley Dinkgraven gelicht. De multifunctionele middenvelder blijft daardoor tot de zomer van 2020 in Amsterdam. In gesprek met Ajax TV geeft Sinkgraven aan blij te zijn met de beslissing van de club. "Zeker nu ik een lastige periode heb meegemaakt. Ik wil mezelf nu weer bewijzen en daar heb ik nu iets langer de tijd voor", aldus Sinkgraven.

De middenvelder is weer helemaal terug nadat hij ruim een jaar uit de roulatie was met een knieblessure. "Het voelt zeker goed. Dit weekend heb ik weer een paar minuutjes meegemaakt. Het gaat lekker. Ik heb er veel vertrouwen in en moet zo doorgaan", zo geeft hij aan. "Ik heb periodes gehad waarin ik lange tijd meetrainde, maar geen wedstrijden kon spelen. Nu heb ik weer een paar minuutjes mee gedaan en dat voelt wel lekker."

Sinkgraven kijkt uit naar het trainingskamp in de winterstop. Daar hoopt hij weer een basisplek te kunnen krijgen. "Ik heb nog niet een wedstrijd vanaf het begin meegemaakt en daarom is het lastig in te schatten hoe ik er voor sta. Ook qua conditie", zegt hij daarover. "Daarom is die week belangrijk voor mij."

Het is echter nog niet uitgesloten dat Sinkgraven na de winterstop op huurbasis bij een andere club speelt. "Dat zou een optie kunnen zijn, maar dan moet ik daar sowieso spelen. Ik heb nog niet veel minuten gemaakt, dus dat is voor iedereen een risico", aldus Sinkgraven. "Ik heb er wel over nagedacht, maar dat is nu nog geen optie. Het is een kleine kans."

Meer op Ajax.nl




Tags

sinkgraven minuutjes conditie dinkgraven meetrainde schatten trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Vanavond in de basis lijkt mij een prima start. Ik heb geen idee waar zijn plafond ligt? Maar verhuren aan een Heerenveen zou een prima zet zijn.
+1/-0

5 jaar geleden
deze jongen verdient een kans. Schoene is kwa potentie de zwakste schakel op het middenveld.
+1/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal