Transparent
Inloggen
Sluiten

'Club América wil 12 miljoen euro voor Diego Lainez'

18 december 2018 12:27 - VI.nl

Volgens Mexicaanse media zou Club América ongeveer 12 miljoen euro willen voor het Mexicaanse toptalent Diego Lainez, zo meldt Voetbal International. De 18-jarige aanvaller wordt al langere tijd intensief gevolgd door de scouting van Ajax en zij zijn steeds enthousiaster geraakt.

Ajax wil met Lainez hetzelfde traject volgen als dat het eerder met David Neres deed. Hij moet in januari naar Amsterdam komen en krijgt dan de tijd om te wennen aan een nieuwe omgeving. Na Lisandro Magallán moet Lainez de tweede grote transfer van deze winter worden voor Ajax.

Meer op VI.nl




Tags

lainez diego enthousiaster magallan neres

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Voor zijn leeftijd een goede speler, maar er zal nog veel aan hem gesleuteld moeten worden, want zijn manier van spelen brengt enorm veel risico. Ook fysiek zal hij moeten groeien, dus begrijpelijk dat Ajax hem zo snel mogelijk wil halen zodat hij al gauw kan "wennen".
+1/-0

5 jaar geleden
Op basis van een filmpje van zijn kunsten nog niet helemaal overtuigd. Heeft een goede actie en dito versnelling op de eerste meters, maar mist (waarschijnlijk vanwege zijn lengte) de topsnelheid om de verdedigers daarna ook daadwerkelijk voor te blijven. Uit zijn statistieken blijkt weinig rendement ook. Ik hoop dat hij een ruwe diamant blijkt te zijn en over een half jaartje ofzo mijn ongelijk bewijst.
+1/-0

5 jaar geleden
Heb een aantal u-tuub filmpjes van hem gezien, hij heeft wel ook Lozano trekjes hoor..een klein zetje en hij ligt te rollen bollen. Maar zeker geen 12 miljoentjes waard hoor...ik geef er 5 met een retour garantie :-) Ik heb het vermoeden dat Mark O hem en Magallan haalt om als vervangers van de Ligt en Ziyech te fungeren.
+1/-0

5 jaar geleden
Marc moet proberen Odegaard binnen te hengelen. Past perfect bij Ajax. Voor de rest dat Mexicaantje halen. Geld zat om een gokje te nemen.
+1/-0

5 jaar geleden
Denk dat Odegaard duurder is dan die Mexicaan, hij is namelijk bezit van Real Madrid en is verhuurd aan Vitesse.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos