Transparent
Inloggen
Sluiten

Lasse Schöne: 'Ik denk dat wij de meesten wel kunnen hebben'

17 december 2018 16:36 - AT5

De selectie van Ajax was blij toen Real Madrid uit de loting naar voren kwam. Dat gaf Lasse Schöne aan in gesprek met AT5. "Het is een fantastische wedstrijd om daar te mogen spelen", aldus de middenvelder. "Ze zijn nu alleen niet in hun beste doen, maar ze zijn wel erg goed in de Champions League de laatste jaren. Maar ze zijn niet in beste doen, dus ik zie zeker mogelijkheden."

Schöne ging verder: "Ze hebben nog steeds een geweldig elftal. Ze zijn dan niet in beste doen, maar het is nog steeds een elftal om rekening mee te houden met geweldige spelers. Dus we kunnen aan de bak."

De Deen kreeg de vraag of dit de meest ideale loting was. "Dat weet ik niet. Als we door zijn, was het de ideale loting", zo gaf hij aan. "Ik denk dat wij de meesten wel kunnen hebben."

Meer op AT5




Tags

schone madrid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Waarom allemaal nou zeggen "dat is te doen, ze zijn niet in goede doen"? Dat werkt voor die gasten waarschijnlijk wel als een rode lap op een stier.
+2/-0

 
5 jaar geleden
Eens, vooral Schone is daar altijd goed in. Dat motiveert je tegenstanders alleen maar meer
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos