Transparent
Inloggen
Sluiten

Daley Blind: 'Drie keer scoren is altijd leuk'

17 december 2018 08:04

Na de wedstrijd tegen De Graafschap was Daley Blind vol ongeloof dat hij drie keer had gescoord. "Drie keer scoren is altijd leuk. Althans, ik had het nog nooit gedaan, maar ik vond het best leuk vandaag. Ik had er al twee gemaakt en dacht tijdens de laatste minuten: ’Ik ga gewoon naar voren en misschien valt de bal voor mijn voeten’. Dat gebeurde", aldus Blind in gesprek met De Telegraaf.

De verdediger ging verder: "Ik schoot eerst tegen de paal en besloot daarna écht niet voor te geven. Bekijk het maar… Misschien is het me ooit in de jeugd wel gelukt om eens drie keer te scoren, maar ook toen was ik geen topscorer, hoor."

Zijn eerste treffer vond hij zelf het mooiste. "Ik zag de ruimte, nam de bal goed aan, kon direct uithalen en hij vloog er fantastisch in", zo gaf hij aan. "Vervolgens kon ik op de grote schermen de herhalingen uit alle hoeken bekijken en dan hoor je de reacties vanaf de tribune. Dat is écht leuk."

Ajax heeft PSV inmiddels achterhaalt qua doelsaldo. Beide clubs hebben nu exact hetzelfde aantal doelpunten voor en tegen. "Het doelsaldo van PSV was niet de hoofdzaak waarmee we ons bezighielden", zei hij daarover. "PSV en Ajax zullen naar elkaar blijven kijken en we pushen elkaar naar een hoog niveau. Wij staan nog twee punten achter, dus kunnen we ons niets veroorloven."




Tags

blind achterhaalt bezighielden graafschap herhalingen hoofdzaak ongeloof schermen telegraaf topscorer uithalen veroorloven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon rulli shogun sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos