Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Ik moet de spelers een groot compliment geven'

16 december 2018 17:11

Erik ten Hag kreeg in gesprek met Fox Sports de opmerking dat het nooit een wedstrijd was geweest. "Dat hebben wij er van gemaakt. Ik moet de spelers een groot compliment geven hoe ze de speelwijze hebben uitgevoerd. Prima omgezet", aldus Ten Hag. "Ik heb een paar geweldige aanvallen gezien en een geweldig aantal kansen. Ik heb mooie goals gezien en individuele uitblinders gezien."

Inmiddels hebben alle veldspelers die in de basis begonnen gescoord dit seizoen. "We verdedigen met iedereen en we vallen aan met iedereen. We hebben een variabel aanvalsspel en daar werken we hard aan. We werken hard aan het perfectioneren van de speelwijze en dat hebben we vandaag ook weer kunnen zien. Daarbinnen scoort iedereen", zo gaf hij aan. "Daley weet nu ook dat hij kan scoren. Op magnifieke wijze denk ik. Het betekent dat wij verrassender en onvoorspelbaarder zijn voor de tegenstander en dat wil je denk ik."

De trainer van Ajax kreeg de opmerking dat het soms net een schiettent was. "Dat hebben wij afgedwongen. We hebben De Graafschap terug gedrongen. Dat is helemaal niet makkelijk tegen een ploeg die conditioneel goed is en compact staat om dan zoveel kansen bijeen te spelen. We waren doelgericht en dat moeten we hebben denk ik."
Tags

hag aanvalsspel afgedwongen compact conditioneel fox graafschap magnifieke onvoorspelbaarder perfectioneren schiettent uitblinders uitgevoerd verrassender

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom annex berghuis bergwijn boomen branco elsimao farioli forbs godts halven henderson hlynsson jim jong kiki linksbuiten mannsverk medic rcm rosario sevic sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst