Transparent
Inloggen
Sluiten

Hakim Ziyech: 'Als je naar de cijfers kijkt, spreek het voor zich'

16 december 2018 16:53

Hakim Ziyech gaf in gesprek met Fox Sports aan dat de wedstrijd tegen De Graafschap een schiettent was. "Als je naar de cijfers kijkt, spreek het voor zich", aldus Ziyech. "In de eerste helft hadden we ook enorm veel kansen, vooral uit corners. In de rust hadden we het er al over dat je hier met een grote score kan winnen."

Zowel Ziyech zelf als Daley Blind wist een hattrick te maken. De vraag was dan ook wie de wedstrijdbal had gekregen. "We hebben er allebei één gekregen. Gelukkig zijn er meer", zo gaf hij aan. "Dit was mijn eerste hattrick. Het heeft best lang geduurd, maar gelukkig is het een keer gelukt."

De middenvelder kreeg de vraag welke van zijn doelpunten hij zelf het mooiste vond. "Ik denk de eerste, omdat het een goede aanval was. De tweede en derde zaten er ook lekker in, maar de eerste was het mooist", zei hij daarover.




Tags

ziyech hattrick blind corners fox geduurd graafschap schiettent wedstrijdbal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo brobbey elsimao godts gorter henderson kaplan kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz muziek pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli sevic shogun sutalo ton tsja verrips wereldtopper