Transparent
Inloggen
Sluiten

'Lisandro Magallán sluit tijdens trainingskamp in Orlando aan bij selectie Ajax'

15 december 2018 08:23 - De Telegraaf

Ook De Telegraaf weet te melden dat de transfer van Lisandro Magallán naar Ajax bijna rond is. Boca Juniors heeft een bod van Marc Overmars op de verdediger geaccepteerd. Ajax betaalt 8 miljoen euro en dat kan via bonussen nog oplopen tot maximaal 9 miljoen. Het papierwerk moet nu in orde worden gemaakt, zodat Magallán kan verhuizen naar Amsterdam.

Het is de bedoeling dat Magallán tijdens het trainingskamp in Orlando zal aansluiten bij de selectie van Erik ten Hag. Omdat de verdediger ook een Italiaans paspoort heeft, is hij direct speelgerechtigd en hoeft er niet eerst een werkvergunning aangevraagd te worden.




Tags

magallan orlando trainingskamp aangevraagd boca hag juniors overmars papierwerk paspoort telegraaf verhuizen werkvergunning

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
5 jaar geleden
Heb toch wat meer vertrouwen in de scouts van Ajax die de afgelopen jaren hebben bewezen verstand van zaken te hebben. Kijk eens naar Tagliafico hoe hij zich bij Ajax manifesteert. Blijkbaar was ook hij niet zo goed in Argentinië, anders speelde hij allang bij de Europese (sub)top.
Ajax speelt anders dan de Argentijnse clubs en heeft ook betere spelers. Scouts kijken naar kwaliteiten die bij ons spel passen. Vooralsnog krijgen zij het voordeel van de twijfel.
+3/-1

 
5 jaar geleden
Het is ook niet direct mijn mening, ik ken de beste man niet dus inderdaad het voordeel van de twijfel. Ik vond het gewoon opvallend nieuws wat ik wilde delen.
+2/-0

 
5 jaar geleden
Het was ook een reactie op het artikel ;)
+1/-0

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

5 jaar geleden
River Plate- Boca....Extra op hem gelet, maar hij kon echt niet overtuigen in die wedstrijd. Misschien kan hij aan de hand van Tagliafico ons overtuigen.
+1/-0

5 jaar geleden
Als hij dan tóch komt dan is het inderdaad het beste hem nú alvast te laten wennen.
+1/-0

5 jaar geleden
Héél goed nieuws zo op de nuchtere maag.
Marc is nu blijkbaar al bezig om de selectie op peil te brengen vóór de grote leegloop begint van de zomer. Goeie zaak dat dit nu al begint en niet pas ná de verkopen.Nu ook dat Mexicaantje snel binnen hengelen en dan zijn we in elk geval op weg.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos